2022. 09. 27. Kedd Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:10

Vezércikk

Vezércikk: „Függetlenobjektíveknél” a mutyi, a pénzügyi stikli nem más, mint lepíprozás

A stúdióban Boros Bánk Levente, Néző László és Pindroch Tamás. A baloldal kampányfinanszírozása és az uniós vakcinabeszerzés is komolyan szaglik, ez valahogy alig éri el a hazai „függetlenobjektív” sajtó ingerküszöbét. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.
Napi aktuális

Robert C. Castel: Orosz részről az atomfegyver bevetésével való fenyegetés soha nem volt blöff

Valós veszélye van annak, hogy Moszkva atombombát is bevet? Ez nem blöff - mondta Dmitrij Medvegyev egykori orosz elnök, aki szerint Oroszországnak joga van nukleáris fegyvereket használnia, ha szükséges. Robert C. Castel biztonságpolitikai szakértőt kérdeztük. 
Napi aktuális

Simicskó: Beidézheti Márki-Zay Pétert a nemzetbiztonsági bizottság

Sikkasztás és pénzmosás gyanúja miatt nyomoz a rendőrség Márki-Zay Péter mozgalmánál. A stúdióban Simicskó István, a KDNP frakcióvezetője. A politikust Gerhardt Máté kérdezte a „KGBéla-ügyről” is.
Napi aktuális

Ungár Péter: A kormány folyamatos és agresszív kritizálása nem vezet eredményre

Zöldfordulatot szeretne az LMP. Ungár Péter szerint kőolaj és földgáz helyett a szélenergiát kellene támogatni. A stúdióban a zöldpárt társelnöke.
Színes

Véradás a HírTV-ben

Birtokba vette az Országos Vérellátó Szolgálat a HírTV stúdiója előterét kedd reggel. Kollégáink egész délelőtt váltották egymást a véradáson.
Radar

Radar - Tűzifa közvetlenül az erdészektől

Hatósági áron közvetlenül az erdészetektől lehet tűzifát vásárolni. Az egyik magyar erdészettől eddig mintegy 8000 köbmétert rendeltek meg. A cég másfél, két hónapos határidővel vállalja a szállítást.
Radar

Radar - Blöffölt-e Putyin az atommal? - viselkedéselemzés

Stábunk egy testbeszéd elemző szakember segítségével próbálta kideríteni, valóban komolyan gondolja-e az orosz elnök a nukleáris csapással történő fenyegetést.
Belföld

Nem érnek össze a térkövek a Blaha Lujza téren

A fővárosi Fidesz-KDNP szerint jól látszik a tér jelenlegi állapotán is, hogy a megrendelőnek fogalma sincs arról pontosan mit szeretne.
Belföld

Orbán Viktor: Nem lehet egész nemzetgazdaságok és emberek millióinak sorsával hazardírozni

A bevezetett szankciók Európának is óriási károkat okoznak. Sőt, a háború óta, tehát fél év alatt Oroszország 158 milliárd euró bevételre tett szert a megemelt energiaexportból – fejtette ki legújabb Facebook-bejegyzésében a miniszterelnök.
Gazdaság

Energiahatékony épületek építése Ytong vasalt pallós építési rendszerrel

Az építkezés folyamata számos gazdasági tényezőből áll, melyek nagyban befolyásolják a végleges bekerülési költséget, mint például az építkezés időtartama, illetve a megfelelő szakképzett munkaerő megléte
Külföld

Dán kormányfő: szándékosan okozták a szivárgást az Északi Áramlat gázvezetékeken

Nem baleset volt - húzta alá Mette Frederiksen koppenhágai sajtótájékoztatóján.
Napi aktuális

Bendarzsevszkij Anton: Aránytalanul sok kisebbségi férfit visznek be katonának

Putyin holnapután bejelentheti, hogy Ukrajna területének 15 százaléka az Orosz Föderációhoz csatlakozik. A stúdióban Bendarzsevszkij Anton, az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány szakmai igazgatója.
Napi aktuális

Forgács István: Érdemben romaügyi program leállítását teljesen feleslegesen kéri egy ellenzéki párt

Leállítaná a romaügyi programokat a Mi hazánk. Orbán Viktor ugyanakkor azt mondta, a válság ellenére nem vonnak el egy forint támogatást sem. Vendégünk volt Forgács István EF romaügyi szakértő.
Napi aktuális

Bogár László: Orosz-ukrán egyezségre hiába várunk

Varga Mihály pénzügyminiszter szerint nem könnyű évtized előtt áll a világ, Magyarország pedig a leginkább veszélyeztetett országok között van. Inflációról, gazdasági visszaesésről Bogár László közgazdász volt a Napi aktuális vendége. 
Paláver

Paléver: Jakab basabell ütövel fenyegetőzik

A KarcFM és a HírTV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Apáti Bence.
Radar

Radar - Életre keltek a magazinok oldalai

A lakberendezés szerelmesei 7000 négyzetméteren inspirálódhattak a legújabb trendekről a Szalon Budapest lakástrend kiállításon.
Radar

Radar - Véradás a HírTV-ben

Sorra érkeztek a HírTV munkatársai a produkciós stúdió előterébe, hogy vért adjanak. Az akció sikeresnek bizonyult, az Országos Vérellátó Szolgálat visszajelzése alapján kifejezetten aktívak voltak a csatorna dolgozói.
Radar

Radar - Vitézzé avatták Farkas Bertalant és Jónyer Istvánt

A Vitézi Rendet Horthy Miklós kormányzó alapította 1920-ban. A Rend legfőbb feladata: őrizni a hazaszeretet lángját, mert ez az a tűz, ami életben tartja a nemzetet.

Legfrissebb híreink

Radar - XX. Vecsési Káposztafesztivál

Radar - XX. Vecsési Káposztafesztivál

A magát 2001 óta városi rangban tudható település büszke rá, hogy két év kihagyás után idén újra megrendezhették a térség legnagyobb gasztrokulturális eseményét, a huszadik Vecsési Káposztafesztet.
Radar - A NASA történelmi sikere

Radar - A NASA történelmi sikere

Szeptember 27-e történelmi nap az űrkutatás szempontjából. A NASA egy különleges tesztet hajtott végre, ami sikeresnek bizonyult, hiszen úgy tűnik, hogy Földünket meg tudja védeni egy esetleges aszteroida-becsapódástól.
Radar - Tüntető oroszok

Radar - Tüntető oroszok

Az elmúlt hetek eseményei nagy kihívások elé állították az oroszokat. A részleges mozgósítás miatt sokan menekülnek el az országból. Közben az Ukrajnától elfoglalt területeken, Oroszország népszavazást kezdeményezett.
Az MNB leállítja az alapkamatemelési ciklust

Az MNB leállítja az alapkamatemelési ciklust

A Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa leállítja az alapkamatemelési-ciklust. A testület megítélése szerint az alapkamat jelenlegi szintjével a kamatkondíciók kellően szigorúvá váltak, ami biztosítja az inflációs cél elérését.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!