2023. 09. 28. Csütörtök Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:25

Adás

Radar

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

Íme, Orbán Viktor nagy bejelentése, jó hír a nyugdíjasoknak

A kormány teljesíti vállalásait, novemberben félhavi összeggel több nyugdíjat visz a postás – ez derült ki Orbán Viktor mai bejelentéséből. A miniszterelnök a közösségi oldalán közzétett videójában kijelentette: a nyugdíjasok továbbra is számíthatnak a kormányra.

Külföld

Javában zajlik a magyar humanitárius misszió tevékenysége Csádban

A Hungary Helps Program keretében támogatott csádi magyar humanitárius misszió, a kiérkezést követő előkészületek befejeztével hétfőtől megkezdte a tömeges szűrővizsgálatokat, a gyógyítást, és gyógyszer adományozást.
Külföld

Von der Leyen még az európai parlamenti választás előtt akarja elfogadtatni a migrációs paktumot

Újra nekifut a kötelező migráns-kvótának az Európai Bizottság. Ursula von der Leyen elnök – még az európai parlamenti választás előtt – gyorsított eljárásban akarja elfogadtatni a migrációs paktumot.
Belföld

Folyamatos a lövöldözés a déli határ mentén

Szakértők szerint már nem csak Szerbiából, de Albániából is irányítják a Magyarországon működő embercsempész hálózatokat. A Századvég jogi tanácsadója a Napi Aktuálisban a bűnözők elleni fellépés szigorú szabályira hívta fel a figyelmet.
Külföld

Felgyorsítja a kiutasításokat az olasz kormány

Tovább szigorít az olasz kormány a migrációs vészhelyzet miatt. Korlátozzák a vízumkérelmek jóváhagyását, és fokozottan ellenőrzik a vasút állomásokat. A közrendre veszélyt jelentő személyek kiutasítását felgyorsítják. Azokra is kiutasítás vár, akik kiskorúnak hazudják magukat.
Külföld

Félnek a szabadkaiak az illegális bevándorlóktól

Múlt héten automata fegyverekkel lőttek a magyar rendőrökre a szerb határon. Kedden pedig egy olyan felvételt hozott nyilvánosságra a rendőrség, amelyen egy embercsempész gépkarabéllyal biztosítja a migránsok átkelését a határkerítésen.
Külföld

Azbej Tristan: Magyarország humanitárius segítséget nyújt Örményországnak

Magyarország a Hungary Helps - Magyarország segít programon keresztül 40 millió forinttal támogatja az Örmény Vöröskereszt humanitárius munkáját – közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium üldözött keresztényeket segítő programokért felelős államtitkára csütörtökön a közösségi oldalán.
Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában – Von der Leyen: Ukrajna hamarosan az EU tagja lehet

Boros Imre közgazdász és Bogár László közgazdász voltak a Háború Ukrajnában vendégei.
Belföld

Továbbra is hallgat Perjés Gábor arról, honnan érkezett Karácsony Gergely mozgalmához a félmilliárd

A főpolgármester párttársa csütörtökön már mindössze egy olyan adománygyűjtő ládáról beszélt, amelybe főként fontban és euróban érkeztek a bankjegyek.
Belföld

Ennyivel kapnak többet a nyugdíjasok

A korábbi 15 százalékos nyugdíjemeléshez hozzáadtak egy 3,1 százalékos korrekciót, ugyanis ennyivel lett magasabb a nyugdíjas-infláció az év elején vártnál. Ez átlagnyugdíj esetén havi 6532 forintos emelést jelent - számszerűsítette Orbán Viktor bejelentését a Miniszterelnökséget vezető miniszter a kormányinfón.
Külföld

Lavrov: Moszkva nem látja teljesülni az előfeltételeit a rendezési tárgyalásoknak

Oroszország nem látja, hogy meglennének az előfeltételei az ukrajnai rendezési tárgyalásoknak, és az esetleges egyezkedés esetén sem fogja felfüggeszteni a harci cselekményeket, hogy a jóakaratát kifejező gesztussal ne éljenek vissza, mint korábban - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a TASZSZ hírügynökség által csütörtökön közölt interjúban.
Belföld

Fokozódik a bringaút-botrány Kispesten: Gajdáék elkezdtek keményen bírságolni

Bírságolni kezdték a kispesti Hunyadi utcában élőket, „jó esetben” csak 26 ezer forintra büntetik őket azért, ha autójukkal felállnak a járdára, rosszabb esetben pedig elszállítják az autóikat - hívta fel rá a figyelmet a Metropol.
Radar

Radar - Turizmus világnapja

Rendhagyó túrákkal várták a látogatókat a lillafüredi Szent István barlangban a turizmus világnapja alkalmából. A cél, hogy felhívják a figyelmet a fenntartható idegenforgalom fontosságára.
Radar

Radar – Tükörtojás sütés a betonon?

A klímaváltozás a nyakunkon van. Brazília legnagyobb városának utcáján azt demonstrálják hatalmas 3D-s szobrokkal, hogy a globális felmelegedés miatt, hamarosan tükörtojásokat lehet majd sütni az utcán, pusztán a nap erejével.
Radar

Radar - A játék összeköt

A játék öröme, élménye bizonyára sokakat összeköt.
Radar

Radar - Állatkerti biztonság

Szeptember 12-én a salzburgi állatkert orrszarvúja megölte a gondozóját, miközben az ápolója rovarriasztóval próbálta lefújni az állatot.
Radar

Radar – A Zsolnay-legenda

A Zsolnay-legenda már írókat, kutatókat is megihletett. A budapesti épületeken is sokszor találkozunk Zsolnay-féle épületdíszekkel, de ami naggyá tette a Zsolnay gyárat azok a művészeti értékű díszítő porcelánok, amelyeket egy példaértékű együttműködés keretein belül, szeptember 25-e óta bárki megtekinthet a városligeti fasor egyik legszebb szecessziós villájában.
Radar

Radar - Így tervezi a NASA az űrruhákat

Az űr hideg, sötét és nem ismer kegyelmet - védőruha nélkül egy percig sem élnénk túl odakint.
Radar

Radar - Razzia elektromos rendőrmotorral

Elektromos crossmotorokkal próbálják megelőzni a rendőrök az illegális quadozást, a falopást vagy az orvvadászatot. A Radar kamerája ott volt, amikor a rendőrök az erdőben razziáztak.
Paláver

Paláver: Novemberben átlagosan közel félhavi nyugdíjjal többet visz majd a postás

A HírFM és a HírTV interaktív műsora a szócsaták bajnokaival. Vendég: Isépy Tamás, a Századvég Konjunktúrakutató Zrt. makrogazdasági üzletágvezetője. Műsorvezető: Kroó Zita.

Legfrissebb híreink

Radar

Radar – Színes hírek a nagyvilágból

Radar – Színes hírek a nagyvilágból

Sosem lehet elég korán kezdeni. Londonban már most elkezdték árulni a karácsonyi ajándékokat. Mindeközben egy japán szupervonaton profi pankrátorok küzdöttek egymással. Rióban pedig technológia vezérelte művészeti kiállítás nyílt. A Radarban megmutatjuk a legérdekesebb híreket a nagyvilágból.
Tragédia történt a vasúti átjáróban

Tragédia történt a vasúti átjáróban

Halálra gázolt egy kerékpárost a Nyugati pályaudvarról Szeged felé tartó Napfény IC Vecsés-Kertekaljánál a vasúti átjáróban - közölte csütörtökön a Mávinform.
Napindító - Az őszi túra szabályai

Napindító - Az őszi túra szabályai

Mire is figyeljünk, ha elindulunk tűrzázni? Hogyan öltözzünk fel? Mennyi ételt és italt vigyünk magunkkal? Mi a különbség a tűrázás és a kirándulás között? Vendégünk volt Farkas György, az MHVE elnöke.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!