2023. 02. 08. Szerda Aranka napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Vezércikk

Vezércikk: Megdőlt a baloldali mantra

A baloldali kampányfinanszírozási botrány már annyira bűzlik, mint zebratetem az afrikai napsütésben. Nehezen érthető, hogy a folyton jogállamiságot kutató brüsszeli bürokraták hogyan tudják befogni annyira az orrukat, hogy semmit se érezzenek belőle.
Napi aktuális

Nacsa Lőrinc: Gyurcsányék nemzeti sorskérdésekben ismét a magyarokkal szemben foglalnak állást

Gyurcsány Ferenc szerint szégyelljék magukat a Fidesz szavazói és mindenki, aki támogatja a kormányt. Ezt a bukott miniszterelnök a DK 19. Tisztújító Kongresszusán jelentette ki. A beszéd kapcsán vendágünk volt Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője
Napi aktuális

A tudomány mai állása szerint nem jelezhető előre, hogy mikor lesz földrengés

Vannak olyan természeti pusztító jelenségek melyek ellen a tudomány még ma sem tud 100%-os védelmet nyújtani. Ilyenek a földrengések is, amelyekből sajnos az elmúlt évtizedek során jócskán akadt. Vendégünk volt Kovács István János geológus.
Napi aktuális

5-7 napig van esély a túlélésre a romok alatt

Túlélőt talált a Baptista Szeretetszolgálat speciális mentőcsapata - jelentette be a HírTV stúdiójában Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető igazgatója.
Radar

A Fradi-Újpest utóélete

Vihar egy pohár vízben ahogyan mondani szokták. Ez egy elég nagy pohár, ugyanis a telt házas Groupama Arénában lezajlott Ferencváros -Újpest bajnoki labdarúgó-mérkőzéssel kapcsolatban voltak, akik olyat akartak belemagyarázni a sportesemény körítésébe, ami nem volt. Történt ugyanis, hogy a ferencvárosi szurkolók egy koreográfiát mutattak be a lelátón, amiben egyesek belekeverték az ukrán-orosz háborút.
Külföld

Döbbenetes TikTok videókon dőlnek össze a minaret tornyok a török földrengésben

Az AFAD tájékoztatása szerint Törökországban 4758 összedőlt épületből csaknem 8000 túlélőt mentettek ki. A sérültek száma 16 ezerhez közelít.
Külföld

Sojgu: Sikeres az orosz előrenyomulás Bahmutnál és Vuhledarnál

Sikeresnek nevezte a harci műveletek előrehaladását Artemivszk (Bahmut) és Vuhledar térségében kedden Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter.
Kék hírek

Videó a mentőáplóról, aki 70 ezer forintot lopott a „beteg”-től

A Nemzeti Nemzeti Védelmi Szolgálat szombaton számolt be arról a megbízhatósági vizsgálatról, melynek során egy mentőápoló 70 ezer forintot lopott el a „betegtől”. Az NVSZ most az intézkedésről mutatott be egy videót. Hozzászólások
Külföld

Török-szíriai földrengés - Mukics Dániel: már 12 túlélőt emelt ki a Hunor mentőszervezet csapata a romok alól

Már 12 túlélőt és 7 holttestet emelt ki a Hunor mentőszervezet csapata a romok alól Törökországban.
Belföld

Az iskolákban rendszeres téma a környezet védelme egy felmérés szerint

Az iskolákban rendszeres téma a környezet védelme.
Külföld

Több tonna kábítószert találtak az új-zélandi hatóságok a tengerben

Az ország történetében rekordmennyiségű, 3,2 tonnányi kokaint foglaltak le a hatóságok Új-Zéland felségvizein.
Külföld

Összeesküvés miatt ítéltek el papokat Nicaraguában

Összeesküvés miatt 10 év börtönre ítélt egy nicaraguai bíróság négy római katolikus papot, miután a kormáy hosszú ideje azt állítja, hogy az egyház illegális, demokráciapárti tiltakozásokat támogat.
Külföld

Ismét ENSZ-konvojra támadtak Kongóban

Ismét ENSZ-konvojt ért támadás a Kongói Demokratikus Köztársaságban, a kedd esti összetűzésben három támadó meghalt - jelentette be a világszervezet helyi missziója.
Belföld

A Pécsi Tudományegyetem sikeres kutatásokat végez a koronavíruselleni harcban

Oly módon tudták hatástalanítani a koronavírus örökítő anyagát, hogy a vírus szerkezetében nem okoztak károsodást, így a kórokozó emberi szervezetre gyakorolt hatásait is vizsgálhatták.
Külföld

Karácsony Gergely Brüsszelbe, Jámbor András Amerikába utazott

Karácsony Gergely nem tud arról, hogy a baloldal külföldi finanszírozása sérti a jogállamiságot és, hogy jelenleg is vizsgálat folyik az ügyben. Erről a főpolgármester beszélt Brüsszelben, aki a kampánya idején Münchenben találkozott Alexander Sorossal. Néhány nappal később pedig meg is érkezett az első utalás a baloldal számára Amerikából.
Radar

Radar - Újabb földrengés Törökországban, több mint 5000 halott

Stábunk elérte a Törökországban tartózkodó mentőalakulat csapatait, akik jelenleg Hatay tartományban segítenek a bajba jutottaknak.
Napi aktuális

Évértékelőt tartottak az ellenzéki pártok

Napi aktuális című műsorunkban Trencséni Dávid, a 168.hu hírigazgatója és Bencsik Gábor, a Demokrata újságírója fejtette ki a véleményét az ellenzékről és az akkumulátorgyár körüli hisztériáról.
Külföld

Kikapcsolt hajtóművei okozhatták a Nepálban lezuhant utasszállító balesetét

A január közepén Nepálban lezuhant utasszállító repülőgép hajtóművei ki voltak kapcsolva, vagyis úgynevezett vitorlázó üzemmódban volt a gép, s ez idézhette elő a balesetet - közölte kedden a 72 emberéletet követelő katasztrófa körülményeinek vizsgálatával megbízott szakértői testület egyik tagja.
Napi aktuális

Lentner Csaba: Ez egy kiugró gazdasági teljesítmény

A várakozásokat messze felülmúlva - éves szinten - 2%-kal, novemberhez képest pedig igen jelentősen, 3,8%-kal nőtt az ipari termelés decemberben. A HírTV stúdiójában Lentner Csaba, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem egyetemi tanára.

Legfrissebb híreink

Radar

Radar – Szenvedélyesen gyűjti a régiségeket

Radar – Szenvedélyesen gyűjti a régiségeket

A legtöbb ember különös vonzódást érez a régi tárgyak iránt. Galyó Béla 44 éve gyűjt régiségeket, mára több ezer különleges tárgy van a birtokában. Ezeket egy Látványtárban tekinthetik meg az érdeklődők.
Radar - Bizarr magyar ételpárosítások

Radar - Bizarr magyar ételpárosítások

Ahány ház, annyi szokás - tartja a mondás, mindenkinek vannak furcsa étkezési szokásai. És most ne arra gondoljanak, hogy valaki jobb kézzel fogja a villát vagy hidegen eszi a pörköltet. Juhász Milán kollégánk összegyűjtötte a legszokatlanabb ételkombinációkat.
Radar - Életet mentett a SzívCity

Radar - Életet mentett a SzívCity

Az applikáció egy virtuális közösség, melynek tagjai készek megmenteni azokat az embereket, akiknek a szíve közterületen áll meg. Ezúttal egy 60 év körüli férfi köszönhette életét az alkalmazásnak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!