2021. 10. 26. Kedd Dömötör napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Radar 06:00

Belföld

Orbán Jakabnak: Vigyázzon a kommunistákkal, mert az ön által felvett CSOK-ot is megszüntetik majd

A miniszterelnök a 18 éves Jobbiknak: „Gratulálok a születésnapjuk alkalmából, mert mostanra csatlakoztak a kommunista utódpártok és a liberálisok szövetségéhez.”
Külföld

Bajba kerülhet Európa: kevés a földgáz

Extrém hideg tél érkezhet az európai kontinensre.
Belföld

Kizártak két momentumost Pécsett

Az elküldött képviselők azt mondják azért kellett távozniuk mert nem kellettek az önálló gondolatok az önkormányzatban.
Belföld

Varga Mihály: Újabb szintet lépnek a magyar-kazah kapcsolatok

A pénzügyminiszter hozzátette: Kazahsztán és Magyarország gazdasági kapcsolatai mára eljutottak oda, hogy az új technológiai megoldások területén is szintet lépjen az együttműködés.
Belföld

Rétvári Bence: Fontos, hogy mindenki megkapja a megfelelő ellátást a járvány alatti és utáni időszakban is

Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselőjének felszólalására Rétvári Bence államtitkár válaszolt ma a Parlamentben.
Napi aktuális

Márki-Zay lemondta erdélyi kampánykörútját

A Napi aktuális vendége Zsigmond Barna Pál kormánypárti politikus volt.
Napi aktuális
Napi aktuális

Palóc André: 2400 résztvevője volt az ellenzéki gyűlésnek

Vendégünk Palóc André, a Századvég politikai elemzője volt.
Belföld

Márki-Zay Péter lejárató dokumentumokat kapott a DK-tól

Azt hittük vége, de a Gyurcsány show folytatódik - így reagált a kormánypártok kommunikációs igazgatója arra, hogy Márki-Zay Péter szerint le akarták járatni.
Belföld

Egykori jobbikosok szerint a párt ideológiai mélyrepülésben van

A pártból korábban kilépő politikusok a Hír TV-nek azt mondták: Jakab Péternek nincs mit ünnepelnie.
Belföld

Fővárosi Fidesz: Húsz busz árát égette el a főváros a reklámtenderen

A fővárosi közgyűlés még 2019-ben döntött arról, hogy nem kötik meg a BKV reklámfelületeinek hasznosításáról szóló új szerződést, ezzel a BKV pedig évente 1 milliárd forintot bukik.
Radar

Radar: Jubilál a Sugarloaf együttes

Muri Enikő, aki 2017-ben csatlakozott a zenekarhoz, a Radar stábjának azt is elárulta, hogy egy igazi mentőöv volt számára a Sugarloaf.
Radar

Radar: Alakul az egyszemélyes hadsereg

A Radarban olyan lélegzetelállító újítást mutatunk be önöknek, amelyet talán idővel majd megtalálhatunk a közlekedési eszközök sorában, de egyrészt erre még nyilvánvalóan sokat kell várni, másrészt pedig most még megvan a maga kockázata. Egyelőre a futurisztikus jelzővel illethetnénk azt a járművet, amelyet a brit és az amerikai hadsereg már javában elkezdett tesztelni.

Legfrissebb híreink

Radar: Videó vakoknak

Magyar találmány segíti a látássérülteket információhoz jutni. A projekt lényege, hogy a látássérültek számára a videók vizuális tartalmai audionarráció segítségével kerüljenek bemutatásra. Apa és fia úgy fogalmaznak, a projekt célja az,hogy ne hagyják a látássérült embereket a sötétségben.

Radar: A lánglovagok 120 másodperce

A Mozaik riportere XX. Kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságra látogatott el. Megmutatjuk a tűzoltók reggeli rádiópróbáját. Egy próba riasztást is láthatunk majd elejétől a végéig, amire 120 másodperc áll a lánglovagok rendelkezésére. Na meg sok-sok eszközt is megismerhetünk.

Radar: Kozmetikázott mesevilág

A borongós, őszi napokat varázsolja meseszerűvé egy bajai kozmetikus. Kissné Kocsis Zsuzsanna lámpásokba „ülteti” a körülöttünk lévő mini világot, ezzel csalva mosolyt a felnőttek és persze gyerekek arcára. Megnéztük, hogyan is fér meg kozmetika és a mese egymás mellett…
Radar

Radar: Teszteltük az új InterCity-t

A MÁV-Start új IC+ kocsijai a legmagasabb komfortfokozatot képviselik ma, nemcsak Magyarországon, hanem Európa-szerte is. A Hír Tv mobilitási magazinja, a Start Stop kipróbálta a prémium osztályú kocsikat, amelyek új korszakot jelentenek a hazai vasúti közlekedésben.
Radar

Radar: 80 éves lenne Jankovics Marcell

Néhány napja, október 21-én lett volna nyolcvan éves az Oscar-díjra jelölt magyar rajzfilmrendező, Jankovics Marcell, aki idén májusban hunyt el. János vitéz, Toldi, Ember tragédiája - Csak néhány alkotás, melyeket a hazai animáció mestere életre keltett. Jankovics emléke azonban tovább él.

Radar: Színes ünneplés a halottak napján

November első két napján Mexikó ünnepel, a családok elhunyt szeretteikre emlékeznek, oltárokat állítanak, a halottjuk kedvenc ételét eszik sokan pedig a temetőben is éjszakáznak. Nem minden kultúrában jelenti a halottak napja a borús-szomorú megemlékezést az elhunytakra, Mexikóban például napokig tartó ünnepséggel emlékeznek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!