2022. 10. 04. Kedd Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Vezércikk

Vezércikk: Már 2019-ben is amerikai pénzből kampányolhatott a dollárbaloldal

A hazai baloldal zsebéből láthatón kilóg a dollár. Úgyhogy inkább ne is nevezzük őket magyar ellenzéknek... A stúdióban Pindroch Tamás, ifj. Lomnici Zoltán és Móczár Gábor. Műsorvezető: M. Kovács Róbert.
Belföld

A magyar-osztrák-szerb csúcstalálkozó sajtótájékoztatója Budapestről

A sajtótájékoztatót a Facebook-oldalunkon és a Youtube-csatornánkon is visszanézhetik.
Napi aktuális

Juhász Hajnalka: A brüsszeli elit nem kérdezte meg az embereket, hogy mit gondolnak a szankciókról

A kormánypártok szerint az uniós szankciók nem hozták meg a szükséges gazdasági hatásokat, ezért irányváltásra van szükség. A stúdióban Juhász Hajnalka, a KDNP parlamenti képviselője.
Napi aktuális

Toroczkai László az amerikai pénzekből kampányoltatott ellenzékről: ez súlyos hazaárulás

Toroczkai Lászlót a műsorvezető, Gerhardt Máté arról is kérdezte, hogy baloldal szerint nem volt törvénytelen a Márki-Zay Péter által már elismert amerikai kampányfinanszírozás.
Napi aktuális

„A sztrájk rendben van, a polgári engedetlenség nem”

Országos sztrájkot hirdetett szerdára a Pedagógus szakszervezet, a szülők és a diákok pedig élő lánccal tiltakoznak. Elérhetik-e a céljukat a tanárok? Erről is kérdezte Gerhardt Máté műsorvezető Nagy Ervin és Nagy Attila Tibor politikai elemzőket.
Belföld

Napirend előtti felszólalások

Az energiaválságról és a kormány válságkezeléséről is szó volt napirend előtt az Országgyűlésben. A legtöbb ellenzéki képviselő Orbán Viktort tette felelőssé a válságért, a Momentum képviselője azonban felszólalásában Gyurcsány Ferencet is hibáztatta korábbi tetteiért.
Belföld

Hollik István: A Fidesz–KDNP ellenzi, a magyar baloldal támogatja a szankciókat

A politikus kiemelte: mára világossá vált, hogy Brüsszel korlátozó intézkedései nem működnek, ennek ellenére a magyar baloldal még mindig szankciópárti.
Belföld

A népszámlálásra való részvételre buzdít Novák Katalin köztársasági elnök

Az államfő emlékeztetett: a közös jövőnket alakító jó döntésekhez ismerni kell az országot, közösségeit, és azokat, akik alkotják azt.
Belföld

MSZP: Ujhelyi fizesse vissza tartozásait, mandátumát pedig adja vissza

A politikus búcsúlevelében azt írta, a mai MSZP mechanizmusaitól, szemellenzős jövőtlenségétől kell búcsúznia, nem pedig a párt múltjától.
Színes

Huszonhatodik alkalommal rendezik Magyarországon az Erdők Hetét

Október 3-a és 9-e között országszerte vezetett túrákra, nyílt napokra és előadásokra várják az érdeklődőket. Zala megyében óvodás és iskolás csoportokat, és természet-kedvelőket egyaránt várnak.
Színes

Rehabilitációs játszóteret kapott a Semmelweis Egyetem

Az egyik legnagyobb áruházlánc támogatásával, egy játszóteret vehettek birtokba a 2-es számú Gyermekklinika lakói. Az intézmény igazgató hangsúlyozta: nincs fontosabb annál, minthogy mindent megtegyenek a kórházban gyógyuló gyerekekért.
Külföld

A távirányítású tömegoszlatást tesztelik Izraelben

Az eszközt Hebron városában, az egyik legforgalmasabb ellenőrző-ponthoz telepítették, ahol a palesztinoknak át kell kelniük, ha a település óvárosába szeretnének eljutni.
Külföld

Az orosz parlament alsóháza megszavazta a négy ukrajnai régió elcsatolását

Az Állami Duma egyhangúlag szavazta meg a Donyecki és a Luhanszki Népköztársasággal, valamint a Herszon és a Luhanszk megyével megkötött paktumot.
Belföld

Kizárólag a békekötés enyhíthet a válságon

Egységes fellépést, és európai szintű összefogást sürgettek a válság hatásainak tompítása érdekében az elemzők a Mathias Corvinus Collegium budapesti konferenciáján.
Belföld

Bakondi: Délebbre kell tolni a migrációs védvonalat

azt követően nyilatkozott erről, hogy Orbán Viktor miniszterelnök, Karl Nehammer osztrák kancellár és Aleksandar Vucic szerb elnök migrációs kérdésekről folytatott megbeszélést.
Sport

Higuaín bejelentette visszavonulását

Az idény végén felhagy a futballal a 34 esztendős argentin csatár, aki 2020 óta játszik a tengerentúlon.
Külföld

Újabb települést kezdtek felszabadítani az orosz megszállás alól

Az ukrán vezérkar esti harctéri helyzetjelentésében arról számolt be, hogy az ukrán hadsereg a nap folyamán öt Donyeck megyei településnél verte vissza orosz csapatok rohamműveleteit.

Legfrissebb híreink

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!