2023. 03. 26. Vasárnap Emánuel napja
Jelenleg a TV-ben:

Svenk

Következik:

Vezércikk 08:05

Belföld

Nem kapják vissza az budapesti autósok metrópótláshoz kialakított buszsávokat

Villamos a Bajcsy-Zsilinszky úton, felüljáróbontás a Nyugatinál, a metrópótlásra kialakított buszsávokból pedig kerékpársáv.
Belföld

Várhatóan feljelenti a pécsi Fidesz a balliberális vezetést

21 millió forintot fizet Pécs balliberális vezetése egy holdudvarukhoz tartozó cégnek egy olyan munkáért, amit nem végzett el.
Külföld

Moszkva és Kijev is növeli védelmi, illetve támadó képességeit

Folytatódtak a harcok Kelet-Ukrajnában. Az oroszok újabb településeket vontak ellenőrzésük alá, de Bahmutot továbbra sem sikerült bevenniük.
Gazdaság

Magyarország folyamatosan fejlődik

Magyarország az elmúlt évben is folytatta a felzárkózást. (A jegybanki vélemények ellenére is) 75 százalékról 77 százalékra emelkedett a magyar GDP - jelentette ki Gulyás Gergely, az Eurostat legfrissebb jelentésére reagálva.
Gazdaság

Már 120 ezren tiltakoznak Márki-Zay Péter sarcolása ellen

Már több mint 120 ezer aláírás gyűlt össze Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi földadója ellen.
Belföld

Deák Dániel: Karácsony Gergely népszerűsége jelentősen bezuhant

Karácsony Gergely népszerűsége jelentősen bezuhant az utóbbi időszakban - erről beszélt a 21. Század Intézet vezető elemzője a Vezércikk című műsorban.
Külföld

A német kancellár vonakodik a magyar gyermekvédelmi törvény ellen indított uniós pertől

Március végéig további országok csatlakozhatnak az Európai Bizottság által, a magyar gyermekvédelmi törvény ellen indított uniós perhez.
Színes

Egyre több ország korlátozza a TikTok használatát

A kínai alkalmazás nem csak függőséget okoz, de nemzetbiztonsági kockázatot is jelent.
Belföld

OMSZ: Egyre több orvos csatlakozik az új ügyeleti rendszerhez

Április 1-jén Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében is elindul az új, egységes alapellátási ügyeleti rendszer, az ügyelethez a háziorvosok és a házi gyermekorvosok ott is egyre nagyobb számban csatlakoznak - közölte az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) kommunikációs vezetője szombaton az MTI-vel.
Kék hírek

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.
Európai híradó

Európai híradó - Orbán Balázs: A határkerítés finanszírozása ügyében ''mismásolás zajlik''

A kétnapos EU-csúcson brüsszeli tudósítónk, Zöldhegyi Katalin készített interjút Orbán Balázzsal, a miniszterelnök politikai igazgatójával.
Globál

Globál - Figyelmeztetés Athénból: Nehogy bevezessétek az Eurót!

Janisz Varufakisz volt görög pénzügyminiszter a magyaroknak azt üzeni: jobban járnak, ha letesznek az euró bevezetéséről.
Svenk

Svenk: A Kojot négy lelke tíz éven át készült

A Svenk legújabb adásában is a legizgalmasabb filmes kulisszatitkokat, híreket hoztuk el Önöknek, kizárólag csak mai filmekről beszélgettünk. Műsorvezető: Zavaros Eszter.
Politikai hobbista

Politikai hobbista - Fodor Gábor: Én a szabadság pártján vagyok

A stúdióban Ambrózy Áron, Takács Áron és Varga Ádám, meghívott vendégünk volt Szamosi Tímea, a műsor második felében a hobbista Fodor Gáborral beszélgetett.
Gazdaság

Az agglomerációban közlekedő buszok 85 százaléka megújul

40 elektromos meghajtású autóbusz mellett 75 sűrített földgázzal működő jármű is forgalomba állt a Buda környéki agglomerációban.
Szélesvásznú történelem

Szélesvásznú történelem: Ludas Matyi

Meghívott vendégeinkkel az 1949-ben forgatott, de csak 1950-ben bemutatott Ludas Matyi filmről beszélgettünk, amely Soós Imre főszereplésével készült.
Paláver

Paláver: Magyarország miért fekete bárány? Különcök vagy különösek vagyunk?

A KarcFM és a HírTV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Stefka István.
Belföld

Átadtak az Egri vár új tereit, amelyek a látogatók kényelmét és szórakoztatását szolgálják

Átadtak az Egri vár új tereit, melyek a Nemzeti Kastély és Nemzeti Várprogram keretében épültek meg.
Külföld

Szijjártó Péter: Magyarország nem tudja támogatni Ukrajna transzatlanti és európai integrációját, amíg a kárpátaljai magyar iskolák veszélyben vannak

Magyarország egyetlen esetben sem fogja tudni támogatni Ukrajna transzatlanti és európai integrációját, amíg a kárpátaljai magyar iskolák veszélyben vannak - írta hivatalos közösségi oldalán Szijjártó Péter péntek este, miután megbeszélést folytatott Ilze Brands Kherisszel, az ENSZ emberi jogokért felelős főtitkár-helyettesével.

Legfrissebb híreink

Macron és Ursula von der Leyen Kínába utazik

Macron és Ursula von der Leyen Kínába utazik

Emmanuel Macron és Ursula von der Leyen áprilisban Pekingbe utazik, hogy tárgyaljanak a kínai elnökkel. A francia elnök a kétnapos brüsszeli csúcs után tartott sajtótájékoztatóján kifejtette: látogatásuk célja, hogy nyomást gyakoroljanak Hszi Csin-Pingre, hogy rávegye az orosz elnököt a háború lezárására.
Bécsben már több a halal kebabos, mint a pereces

Bécsben már több a halal kebabos, mint a pereces

Az osztrák hatóságok a húsvét közeledtével terrorveszélyre is figyelmeztették a lakosságot, ugyanis ahogy az elmúlt évek tapasztalatai mutatták a katolikus egyház legnagyobb ünnepe egy olyan alkalom lehet a terrorszervezetek számára amikor különösen sok áldozatot szedő merényleteket tudnak végrehajtani. A stúdióban Futó Boglárka, a Célpont riportere.

Radar

Radar - Fő a biztonság: két keréken is

Radar - Fő a biztonság: két keréken is

A jó idő beköszöntével előkerülnek a kerékpárok. A biciklik számára a megfelelő karbantartás alapvető fontosságú, főleg egy hosszabb téli pihenő után.
Napi aktuális

Vita

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója részletesen, dátummal, névvel ellátva idézett vissza néhány svéd politikus magyarellenes kijelentéseit. A tanácsadó így válaszolt a skandináv ország miniszterelnökének kérdésére, hogy mi a baja a magyar parlamenti képviselőknek a svéd nato-csatlakozással.
Napi aktuális

Csatári Bence: A baloldali ellenzék szegénységi bizonyítványa, hogy náluk egy Horn Gyula az igazodási pont

Meg kell változtatni a Horn Gyula sétány nevét - erről Sára Botond főispán döntött, a rendelkezést a Fővárosi Közgyűlésnek 30 napon belül végre kell hajtania. Csatári Bence, a Nemzeti Emlékezet Bizottság tagja volt a Napi aktuális vendége.
Pindroch Tamás: Nyerészkedtek a külföldi kézben lévő áruházláncok

Pindroch Tamás: Nyerészkedtek a külföldi kézben lévő áruházláncok

A fogyasztók számára is hozzáférhető online árfigyelő-rendszerrel mérsékelné a kormány és a Gazdasági Versenyhivatal az inflációt. A várhatóan júniusban induló rendszer elsőként az élelmiszer árának összehasonlítására lesz alkalmas. Pindroch Tamás, Az Alapjogokért Központ elemzője volt vendégünk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!