2020. augusztus 5.,
szerda, Krisztina napja

Charlie: Magyarországon csodálatos zenészek élnek

Hír TV

2020. március 27., péntek 20:33

A Hír TV 5Kedvenc című műsorában Horváth Charlie-t ismerhették meg közelebbről a nézők, aki stábunk ott jártakor még rögzítette az új lemezét zenésztársaival.

Az első

Az új lemez. A korong a Mindenen túl címet viseli, és igyekszik magába foglalni mindazt, ami 1964 óta a művésszel történt.

A második

A kollégák. Charlei az 5Kedvenc stábjának többször is elmondta a forgatás alatt, hogy egy nagyon jó lemezt állítottak össze, és annak komplexségét a kollégák odaadása és zenei kvalitása adja. A beszélgetés során hangsúlyozta, hogy nagyon sokat köszönhet a zenész kollégáinak.

A harmadik

A fia, Ákos, aki édesapja nagy örömére szintén a zenei pályát választotta. Horváth Ákos Charlie több lemezén is közreműködött, de ha kellett a zenekarba is beugrott helyettesíteni.

A negyedik

Fia új lemeze. Horváth Ákos elárulta, hogy a nagylemeze augusztusban érkezik, a korong pedig egy nemzetközi hírű kiadónál jelenik majd meg.

Az ötödik

A felesége, aki iparművész volt, és akivel a zenész 45 évet élt le. Charlie elárulta, hogy a hitvese feláldozta az életét érte és a fiukért.

Teljes adás:

Hír TV