2024. 05. 01. Szerda Fülöp, Jakab napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Budapest retró 1. 03:00

Vezércikk

Vezércikk: Washington olyan kormányt akar mindenütt, aki bólogat a háborúra és a genderkérdésre? + videó

  • Vezércikk: Washington olyan kormányt akar mindenütt, aki bólogat a háborúra és a genderkérdésre? + videó

A tartalomból: 

  • Az amerikai kormány a háború kitörése óta fegyverküldéssel veszi rá európai szövetségeseit az ukrán háború támogatására. Ebben nincs sok újdonság. Ugyanakkor Lengyelország addig nem kapott semmit, amíg jobboldali nemzeti kormánya volt, hiába támogatták ezerrel Ukrajnát. Akkor csak ennyi kell Washingotn kegyéhez? Olyan kormányt akarnak mindenütt, aki bólogat minden baromságukra a háborútól a genderkérdésen át a nyílt társadalom eszméjéig?
  • Mr. Pressman berendelésére várt a teljes nemzeti oldal hónapok óta, hiszen amióta itt van nem tesz mást, mint a kormányellenes erőket támogatja politikailag. Nem kéne újra berendelni és a kezébe nyomni egy hazaúti repülőjegyet azok után, hogy megerősítettel, mit gondol a kormánya a hazánkról?
  • A dollármédiában megjelent írások szerint jónéhány olyan pedagógus szeretett volna visszatérni a szakmájához, akik a pedagógustüntetések szervezőinek hergelésére elhagyták a szakmájukat. Csakhogy sokuk azzal szembesült, hogy az eredeti helyét már betöltötték, így nem tud visszatérni a katedrára.
  • Már önmagában vicc, hogy az Európai Parlament pereli az Európai Bizottságot és annak elnökét. Annak tükrében pedig, hogy a következő választáson Ursula von der Leyen lenne a néppárti csúcsjelölt, különösen ironikus ez. Perbe fogják, de újraindítják, ez azért még az ottaniaktól bődületes nonszensznek hangzik.
  • A Momentum működése inkább tűnik viccnek, mint a Kutyáké. Egyébként, hogy mennyire igaza lehet Schiffernek, azt jól mutatja, hogy Hajnal Miklós szívesen adott volna pozíciót Kovács Gergely MKKP-társelnöknek, ha elhagyja a pártját. Nyilván náluk is felismerték, amit Gyurcsány velük csinált: a minimális tömegbázissal rendelkező politikusokat le kell igazolni.
  • Ha a budapesti választók elhiszik Karácsony állítását, akkor ez a város meg is érdemi ezt a főpolgármestert. 1. Hogy néz ki, egy "fideszes" ügyvéd. 2. Vádalkut ügyész ajánlhat fel, nem ügyvéd. 3. Ha egy politikus ilyen alaptalan vádaskodásba kezd, akkor az majd csodálkozni vagy megsértődni fog, ha esetleg a politikai ellenfelei vele kapcsolatban is ilyen bődületes baromságokat fogalmaznak meg?! Nagyon kétségbeesettnek tűnik ez a kijelentés.
  • 2010 óta lényegében ugyanazok, ugyanannyira nem tudnak ajánlani semmit a választóknak, 2010 óta a baloldali politikusok hitelessége a béke hátsójának szintjéről még mélyebbre zuhant. Akik újak jöttek a politikába, azokat vagy felzabálta a 2006-ban megbukott Gyurcsány vagy megélhetési politikusokká váltak. És szerintük ez a választási rendszer antidemokratikus jellege miatt van. Azt hiszem, ráférne egy pszichológiai alkalmassági vizsgálat a hazai baloldal politikusaira.
  • Mivel az elmúlt években már többször beszéltünk itt a műsorban arról, hogy a német zöldpolitika eszetlen ls nem szolgálja a német polgárok érdekét, ezért most nem lenne elegáns azt mondani, hogy lám-lám a szövetségi számvevőszék igazat adott nekünk.

Vendégeink: 

L. Simon László, aki arra figyelmeztet, hogy az amerikaiak adománya valójában Amerikának jó, és nem a lengyeleknek

Gajdics Ottó, aki azt hangsúlyozza, hogy Lengyelországban ugyanúgy van dollárbaloldal, mint nálunk, és őket ugyanúgy a Biden adminisztráció fizeti, mint a magyar baloldalt

és Boros Bánk Levente, aki arra emlékeztet, hogy az Egyesült Államok bárkivel üzletel, ha fegyverekről van szó, ráadásul az USA most abban a fázisban van, hogy nem ő akar háborúzni, hanem másokkal akar háborúztatni.

Műsorvezető: M. Kovács Róbert

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!