2024. 05. 07. Kedd Gizella napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Troll

Troll: Karácsony Gergely olyan kemény, mint a puding

Ezúttal Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan, skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa próbálta megfejteni a közelmúlt történéseit. Műsorvezető Lentulai Krisztián.

  • Troll: Karácsony Gergely olyan kemény, mint a puding

Adásunk kötelező eleme, hogy kit és mi bosszantott fel a héten. Apáti Bence emlékeztetett, a héten kiderült, hogy még a nyáron mozgáskorlátozottak helyén, tilosban parkolt Karácsony Gergely szolgálati autója. A szemtanú szerint a főpolgármester kocsija körülbelül másfél-két órán keresztül parkolt szabálytalanul, vagyis ismét kiderült, hogy Karácsony sofőrje csak ajánlásnak tekinti a KRESZ-szabályokat, hiszen a buszsávot is előszeretettel használja. Persze, a „függetlenobjektív” sajtó, „a hatalom ellenőrzői” erről nem nagyon számoltak be.

Kalmár Tibor a saját témája kapcsán megemlítette, hogy Márki-Zay Péter gyámság alá került, hiszen mostanra már a szabad-e még valamit mondanom András, vagy Judit kérdéskört feszegeti. (Simon András, az ellenzéki miniszterelnök-jelölt stábjának tagja, Péterfi Judit pedig a sajtófőnöke - a szerk.)

Gav Duncan egy számára örök kedvencről szólt. Szerinte Jakab Péter posztjait már nincs hova fokozni. ügy kapcsán felidézte, 

Tóth Szabi zenész pedig azt idézte fel, hogy trágárságra ragadtatta magát az indulatos főpolgármester a Városháza-botrányt kivizsgáló bizottság előtt. Kijelentette: sz…rik rá, mi van a hangfelvételeken. 

Teljes adás: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!