2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 07:00

tovább

Az új Gripen-flottával új szakaszba lép a svéd-magyar együttműködés

A pénteki, budapesti svéd–magyar miniszterelnöki csúcson aláírt szerződések szerint még hosszú ideig számíthat a magyar légierő a 18 darabra bővülő, folyamatosan korszerűsödő JAS–39 C/D Gripenek képességeire.

Orbán Viktor: Nem csak Brüsszelben, Washingtonban is változás lehet ebben az évben + videó

A Balatonalmádiban tartott frakcióülés első napján Orbán Viktor az Európai Uniós választásokról, a lázadó gazdákról, a kegyelmi ügyről, a közelgő választások értékeléséről, valamint az európai és amerikai választások távlatairól beszélt.

Soros támogatottja egyeztetett Pressmannál

Léderer Sándor Soros György egyik fontos embere, akinek jelentős szerep jut a magyar civil szervezetek és szakértőik képviselőivel való közös munkában.

Halottkultusz helyett elevenkultusz lett a megemlékezésekből

Az emlékezők mára az ország településeinek harmadába jutottak el, a létszámuk pedig alaposan felduzzadt. Videón látható a rendezvény összefoglalója.

Furcsák az olasz börtönviszonyok, szökdösnek a rabok

Az olaszok Ilaria Salis miatt ugyan bírálták – igaz, minden alap nélkül – a magyar börtönviszonyokat, de most úgy fest, hogy Itáliában vannak igazából gondok a börtönökben.

Ez az akadálya, hogy Ukrajna NATO-tag lehessen most

Amíg Ukrajna katonai konfliktusban áll, nem lehet a NATO tagja, jelentette ki az olasz politikus.

Élesen bírták Zelenszkijt egy újabb város elvesztéséért

Zelenszkijjékkel ukrajnai kritikus csatorna arról számolt be, hogy a korábban védett városaikat azután adják fel az ukrán csapatok, miután megérkeztek a nyugati pénzek. Így volt ez Bahmutnál és így volt most, Avgyijivkánál is.

Már pár millióért kapható ház a Balaton déli részén

Vályog- vagy téglaház? Ebben és más hasonló ingatlanpiaci témákban tudósít a magyarnemzet.hu a Balaton déli partján lévő ingatlanokról, árakról, kínálatról, keresletről.

Ez várható 2024-ben az orosz-ukrán háborúban

Orosz sikerek, ukrán visszavonulás. Címszavakban e témákban beszélt a háború jelenlegi állásáról a 2024-es év háborús perspektíváiról Demkó Attila, a Mathias Corvinus Collegium Geopolitikai Műhelyének vezetője.

Biden egy év késéssel jutott el a vegyibaleset áldoazataihoz

Joe Biden számos kínos bakija, sztorija után most egy újabb bővíti történettárát. Egy East Palestine nevű település lakói sérelmezték, hogy az amerikai elnök csak egy évvel azután látogatta meg őket, hogy tavaly vegyibaleset történt a városban.

Spártaiak módjára küzdött a Fradi, de végül 1:0-ra győztek a görögök

A pireuszi „pokolban”, harminckétezer elhivatott görög szurkoló előtt léptek pályára a Ferencváros játékosai. A görögöket egy les és bírói ítéletek is segítették, majd a kemény küzdelem zárásaként, a 83. percben labda került a magyarok hálójába.

Nagyon sokan megnézték az anyák megmentőjéről készült filmet

A Semmelweis Ignác életéről készült film a 10 legnézettebb film között szerepelt a hazai toplistán.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!