2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Soroló

Pezsgőnézőben a Garamvári Pincészetben

Eszti néni 60 éve árul ugyanazon a standon a szabadszállási piacon. Sorban állnak a vevői, mert tudják, hogy nála csak kiváló minőségű árut kapnak. Az első évtizedekben zöldségből hozott széles választékot, ma már a füstölt húsárú is bővíti az áruskálát. Hajnalonta most is maga vezeti a telepakolt Volgát. Úgy mondja: az orosz járgány már magától is odatalál az árusítóhelyre.

Tavaly a magyar agrárgazdaság nagymértékben hozzájárult a nemzeti össztermék bővüléséhez. Ebben az esztendőben az időjárás keresztülhúzta a növénytermesztők és az állattenyésztők további bővülési terveit. Nyár végi gyorsmérleget készítettünk az agrárgazdaságért felelős államtitkárral.

Egyre több magyar borászat fog gyöngyöző bor készítésébe, avagy éppen pezsgőgyártásba. Így lesz teljes a kínálat, megfelelő az áruskála. Mi a Garamvári Pincészetbe látogattunk el pezsgőnézőbe. Ez a vállalkozás már gyakorlott a gyöngyöző ital gyártásában, érlelésében, hiszen két évtizede készítik ezt a nedűt. A pezsgő minőségéért – a családon belüli munkamegosztás alapján – Garamvári Zsuzsanna asszony áll jót.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!