2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

CPAC Magyarország 2024 03:40

Rohác

Hír TV

2018. április 15., vasárnap 19:00

12 éven aluli nézőinknek nem ajánlott.

Rohác
Kommandósok forgatták fel az Aranykéz utcai robbantás és a Fenyő-gyilkosság miatt elítélt Jozef Rohác testvérének szlovákiai otthonát. Egy rejtélyes hangfelvételt kerestek, amellyel a gyanú szerint megzsarolták Gyárfás Tamást. Hogy ki és miről beszélhet rajta? Kiderül.

Szegregáció
Tíz éve áll perben egy alapítvány az állammal az iskolai szegregáció miatt. Ítélet még mindig nincs, a roma gyerekeket pedig továbbra is elkülönítve oktatják rengeteg iskolában. A helyzet egyre rosszabb. Nyomor, kilátástalanság, jövőkép nélküli élet.

Csontok
Emberi csontokat találtak egy budapesti illegális szemétlerakónál. Hogyan jönnek rá az igazságügyi szakértők és az antropológusok arra, kitől származnak, és mi vagy ki okozta a halálukat?

Reintegráció
Lekerül a bilincs, nyílik a zárkaajtó – mi történik ezután azzal, aki szabadul? Évtizedek után üres zsebbel kilépve ki segíti és mivel a büntetést letöltő embereket? Pénz, család és támogatás nélkül hogyan tudnak visszailleszkedni a társadalomba? Miért nem működik a reintegráció Magyarországon? Mire költik az erre szánt milliárdokat?

A Riasztás április 10-i adása.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!