2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Halálkamion

2017. május 21., vasárnap 19:00

Halálkamion
A magyar kriminológia eddigi legsúlyosabb vádja. Hetvenegy menekült, köztük négy gyerek fulladt meg szörnyű kínok között egy levegőtlen hűtőkocsiba zárva két évvel ezelőtt. Hiába ordítottak, dörömböltek, a sofőr nem nyitotta ki az ajtót.

Kutyák
Felmentették a sintért, aki valószínűleg több kutyát is közvetlen közelről fejbe lőtt egy légpuskával. Az állatvédők derítik ki, hol és kik kínozzák az állatokat. A hatóságokat csak akkor hívják, ha már van bizonyíték. A legtöbb állatkínzó mégis megússza pénzbírsággal vagy felfüggesztett büntetéssel. Miért?

Titkos házak
Ütötték-verték őket és gyerekeiket, aztán sikerült elmenekülniük bántalmazóik elől. Most titkos házakban bujkálnak, több száz kilométerre az otthonuktól, rokonaiktól és barátaiktól. Magyarországon miért az áldozatoknak kell megszökniük, miközben bántalmazóik szabadon járhatnak?

Zamecsnik
Tudni véli, ki szivárogtatta ki az őszödi beszédet, és azt is, ki irányította a tévéostromot. Képviselte Kulcsárt, Császár Elődöt, Palácsik Tímeát, Gyurcsányt és a brókerbotrány szereplőit. Műgyűjtő és pilóta. Zamecsnik Péter az ország legdörzsöltebb ügyvédje.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!