Drogos anyuka

2017. július 24., hétfő 12:15

Idősgyilkosságok
A bűnözők könnyű prédái, védtelenek és kiszolgáltatottak – évente legalább ötvenezer idős embert támadnak meg. Csak a múlt héten két olyan férfit ítéltek el, aki egyedül élő nyugdíjasokat gyilkolt meg. Kinek és hogyan kellene megvédenie az idős embereket?

Drogos anyuka
Családi drogbiznisz egy dunavarsányi kisboltban: anya és fia a sufnilaborban kísérletezett és kereskedett. Figyelték a tiltólistákat, ha egy alapanyag felkerült, azonnal kivették, és újra cserélték, de lebuktak. Háromszáz forintos életveszélyes kéjmámor, avagy a biofű és rabjai, a tizenéves gyerekek.

Ügyvédi praktikák
Leleményes szakemberek vagy pofátlan ügyeskedők? Mire képesek az ügyvédek, hogy mentsék az ügyfelüket? Megveszik a szakértőket, hazug tanúk vallomásait lobogtatják, és bábjátékot játszanak, ha kell. Az elmúlt évek legfifikásabb, olykor legfelháborítóbb ügyvédi praktikái jönnek.

Radoszáv
Jogász, pedagógus, gyermekvédő, a Csányi Alapítvány a Gyermekekért operatív igazgatója. Meggyőződése, hogy a hátrányos helyzetű gyerekek felemelésének leghatékonyabb eszköze a tehetséggondozás. Gyereknevelésről, a rendszer véres sebeiről, az intézeti bántalmazásokról és küzdelmekről Radoszáv Miklós beszél.

A Riasztás július 18-i adása.

hirdetés