2024. 07. 08. Hétfő Ellák napja
Jelenleg a TV-ben:

Szeuzo kincsek

Következik:

Napi aktuális 04:00

Radar

Radar - Pofátlan betörők

Egy betörő általában gyorsan dolgozik. Bemegy az ingatlanba, minél hamarabb összeszedi amit el akar lopni majd sietősen távozik. B. Jenifer és B. Imre nem a klasszikus iskolát követte. Bementek egy VIII. kerületi társasházba, és amíg a férfi feltörte a tárolót, a csapat bűnügyi felügyelet alatt álló női tagja feltöltötte a lépcsőházban a bokáján található jeladót.

  • Radar - Pofátlan betörők

"Maga a bűncselekmény augusztus 27-én nem sokkal éjfél után történt Budapest VIII. kerületében. Akkor az elkövetők - egy férfi és egy nő - egy józsefvárosi társasházba mentek be, ott egy tárolót törtek fel és szerszámgépeket loptak el" - mondta Csécsi Soma, a BRFK szóvivője.

A jeladót azoknak a bokájára rakják, akik bűnügyi felügyelet alatt állnak. Információnk szerint a leleményes 23 éves nő korábban elkövetett vagyon elleni bűncselekmények miatt viselte a lábperecet. Az ellopott gépeket végül biciklire pakolták és együtt távoztak.

Nem csak ők érdemelték ki a zseniális bűnöző elismerést

A Radar is beszámolt egy másik bűncselekményről, amikor egy bűnöző páros, egy férfi és egy nő a XVI. kerületi kapitányság tőszomszédságában lévő gyrososhoz mentek be, ami nem lett volna baj, ha mindezt nem záróra után tették volna. A tető megbontása után a büfében kutattak, és a pénztárgépből 4000 forint váltópénzt vittek el.

"Az ügynek a furcsasága vagy a pikantériája, hogy az elkövető egy gyroszosba jut be és az onnan megszerzett pénzből gyroszt vásárol egy nyitva tartó étteremben" - nyilatkozta Ignácz István nyomozó tiszt.

A teljes riport a pancser bűnözőkről:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!