2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 15:00

Radar

Radar - Különleges koncertet ad a Mandoki Soulmates

A mi zenénk egy töltőtollal, kézzel írt szerelmeslevél a közönségnek, nem pedig egy sms - ezt mondta Leslie Mandoki. A zenész-producer úgy gondolja, vissza kell adnia abból a szeretetből, amit a közönségtől kap. Ma este, ismét nagyszabású, ingyenes koncertet ad a Mandoki Soulmates. A világhírű zenészekből álló együttes a Szent István-bazilikánál áll színpadra, ahol ezúttal magyar sztárfellépők is lesznek.

  • Radar - Különleges koncertet ad a Mandoki Soulmates

A Mandoki Soulmates főpróbáján jártunk. Leslie Mandoki, a magyar származású zenész producer és lélektársai augusztus 18-án, este 7 órakor ugyanis újra színpadra lépnek Budapesten a bazilika előtt.

Ahogy már megszokhattuk, világhírű zenésztársaival, mint John Helliwell, Nick van Eede, Till Brönner, Richard Bona, Bill Evans, Tony Carey, Mike Stern, Al Di Meola, Randy Brecker, közösen állanak majd színpadra.

Ezúttal a Bartók Béla nyomán készített Magyar képek című albuma is színpadra kerül, mely idén aranylemezes lett. A világhírű zenészek mellett most olyan magyar kiválóságokkal is találkozhat a közönség, mint Ákos, Mező Misi, Caramel, Pápai Joci, Takáts Tamás, valamint Zséda.

Leslie Mandoki szerint a zene összeköti az embereket, hidat épít közöttük. Aki eljön a koncertre, az mindenképpen pozitív hangulatú, szívből jövő dalokra számíthat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar -  Jelnyelven is lehet rendelni + videó

Radar - Jelnyelven is lehet rendelni + videó

A Városliget 1910-ben alapított étterme mára ikonikus hellyé vált és legendás a vendégszeretetéről hiszen a hátrányos helyzetű csoportoknak is kiemelt figyelmet szentelnek.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!