2024. 09. 21. Szombat Máté, Mirella napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csodálattal és hálával 03:00

Radar

Radar - Empátia színház

Színház az egész világ és színész benne minden férfi és nő. Persze jobb lenne, ha mindenki önmagát tudná adni, úgy, hogy nem kerül ezáltal vélt vagy valós hátrányba. Alakult egy olyan társaság, akik abban igyekeznek segíteni, hogy az önbecsülés megtalálásával és az önmagukhoz vezető hosszú út tudatos végigjárásával az önérvényesítést segítsék. Ez a Mentálszínház.

  • Radar - Empátia színház

Hullán Zsuzsanna a színészet eszközeivel próbál megoldást nyújtani a lámpalázra, a nyilvános beszédtől való borzongásra, az önérvényesítésre és önelfogadásra.

Az empátia színpadán a workshop sorozat címe, aminek első része a fókuszról és a jelenben való létről annak megéléséről szól.

A színészetben karaktereket fejtenek meg a szereplők, a többi karakterhez való viszonyát is feltárják, felülről tekintve az alakra. A résztvevők azt gyakorolják, hogy tudják magukat ezekbe a helyzetekbe helyezni.

Azon eszközök alkalmazását szeretnék átadni, ami ahogy őket a színpadon, ami bárki számára használható, a hétköznapi életre lefordítható tudást jelent. Mindannyian nagyon sokfélék vagyunk, nem feltétlen szerepeket játszunk, csak különböző énünket vesszük elő.

Teljes riport: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Árvizek száz éve + videó

Radar – Árvizek száz éve + videó

A legpusztítóbb árvíz 1838 tavaszán zúdult Pestre és Budára, amelynek áldozatairól és hőseiről még száz évvel utána is megemlékeztek. Ötvenezren a lakhatásukat, huszonkétezren mindenüket elveszítették.
Radar – Magyarországon is tesztelik a világ első tüdőrák elleni mRNS-alapú vakcináját  + videó

Radar – Magyarországon is tesztelik a világ első tüdőrák elleni mRNS-alapú vakcináját + videó

A világon hét országban, köztük Magyarországon is elindultak a tüdőrák elleni vakcina klinikai vizsgálatai. Ez az új mRNS-alapú vakcina áttörést hozhat a tüdőrák elleni küzdelemben. Az oltás lényege, hogy a szervezet saját immunrendszerét használja fel a betegség legyőzésében. Ha a vizsgálatok eredményesek, várhatóan 2030 után kerülhet forgalomba a tüdőrák elleni vakcina.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!