2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

A moszkvai fogoly - Bethlen István

Következik:

Vezércikk 04:00

Plusz-mínusz

Plusz-mínusz: A jelenlegi, vírussal szembeni döntések helyesek

Felkészültünk, senki sem marad ellátatlanul, Magyarországnak működnie kell - jelentette be Orbán Viktor a köztévében és újra a főpolgármester a Párbeszéd egyik elnöke. Ezek voltak a Plusz-mínusz mai témái. A műsor vendégei Szirmay Dávid és Deák Dániel voltak.

  • Plusz-mínusz: A jelenlegi, vírussal szembeni döntések helyesek

„Szerintem abban mindenki egyetért, hogy az, ami tavasszal volt leállás azt nem lehet megismételni. Ebben szerintem még a politikusok közt sincs komoly vita. Ha Európában körülnézünk ott is ezt láthatjuk. Tehát nagy leállások nagyjából sehol nincsenek. (…) Sem gazdaságilag, sem az emberek pszichés állapotának nem tenne jó, hogyha megint egy hónapokig eltartó, hosszú leállás lenne”

- fogalmazott a XXI. Század Intézet vezető elemzője, Deák Dániel.

„Gazdaságilag nem bírná ki sem az ország, sem az Európai Unió, hogyha itt hónapokra le kéne zárni. Az most még felmérhetetlen károkkal járó gazdasági krach-ot jelentene nem csak Magyarországon, hanem szerte Európában. társadalmilag is abszolút osztom azt a véleményt, hogy valóban az embereket bezárva tartani nem lehet huzamosabb ideig. (…) Egy aprócska gond van, hogy itt van velünk szemben egy vírus, amiről mindig csak pillanatfelvételeket látunk és (…) az az én rossz érzésem, hogy még most sem tudjuk azt, hogy amivel szemben állunk (…) milyen fajta károkat okozhat”

- mondta a Blikk főszerkesztő-helyettese, Szirmay Dávid.

Teljes adás:

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: ébredj, Európa! + videó

Orbán Viktor: ébredj, Európa! + videó

,,Fontos, hogy az európai emberek minden országban, így Magyarországon is világosan és egyértelműen nemet mondjanak a háborúra" - mondta Orbán Viktor országjárásának kecskeméti állomásán.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!