2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A Sajdik 03:00

Panaszkönyv

Panaszkönyv: A termékbemutatókkal összekötött nagy átverések

ÁTVERÉS – Nem vásárolt, nem írt alá szerződést, mégis több százezret követelnek tőle. Panaszkönyvben a termékbemutatókkal összekötött nagy átverések.

  • Panaszkönyv: A termékbemutatókkal összekötött nagy átverések

Nílusi utazást ígértek – soha nem látott kacatok árát követelik. Megörökölt termékbemutatós bűvész-trükkök, eltűnő és újra felbukkanó cégek. Panaszkönyvben a hagyatékul kapott egyiptomi utazás, amely porszívóvá és késkészletté változott.

Krompaszky Kornél soha, semmiféle termékbemutatón nem vett részt, így álmában sem gondolta, hogy bármiféle köze lehetne egy ezzel foglalkozó céghez. Két éve elhunyt édesapja viszont életében egyszer elkövette ezt a hibát.

További témák:

HAMISÍTVÁNY – Nem mind arany, ami fénylik, és nem mind eredeti, ami annak látszik. Hamis cipők, pancsolt parfümök és átvert vásárlók.

Egy nemrégiben készült felmérés szerint a világon évente csaknem 500 milliárd dollár a hamisított és kalóz-termékek kereskedelme. Ma már szinte mindent hamisítanak, a leggyakrabban cipőket, táskákat és parfümöket.

MARGARINOK – Vettük vittük, teszteltük. Mi keres a sertészselatin a margarinban? Nagy margarinteszt szókimondó szakértőkkel.

Amióta a margarin létezik, folyik a vita arról, hogy vajon egészségesebb-e mint a vaj? Erre a kérdésre most nem fogunk választ adni, annak viszont utánajártunk, hogy a boltokban kapható margarinok közül melyik milyen összetételű és ízű. A nagy margarinteszt sok versenyzővel és kritikus szakértőkkel.

A teljes adás: 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!