2024. 05. 13. Hétfő Szervác, Imola napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Napi aktuális 00:10

Napról napra

Napról napra: Tömegesről készenléti oltásra áll át az ország

  • Napról napra: Tömegesről készenléti oltásra áll át az ország

VÉDEKEZÉS - Tömegesről készenléti oltásra áll át az ország - jelentette be a miniszterelnök

Hazánk hamarosan átáll a tömeges oltásról a készenléti oltási rendszerre - ezt a miniszterelnök jelentette be a Kossuth Rádióban. Ez azt jelenti, hogy kevesebb oltópont lesz. A védettségi igazolvány digitális változatába pedig június közepéig bekerül a vakcina típusa és mindkét oltás időpontja is.

5-70 százalék körüli a társadalmi védettség aránya hazánkban - erről pedig már a Miniszterelnökséget vezető miniszter beszélt. Már minden oltóanyagból többlet áll rendelkezésre, így aki regisztrál, rövid időn belül bármelyiket megkaphatja. Gulyás Gergely azt mondta, akit beoltottak, az az elérhető legnagyobb biztonságot mondhatja magáénak.

ÚJABB BOTRÁNY - tolvajnak nevezte a kormányfőt Jakab Péter, a házelnök megvonta tőle a szót

Doromboló cicus-díj jár Jakab Péternek, amiért így kiáll Gyurcsány Ferenc mellett - ezt már Rétvári Bence mondta a parlamentben. A politikus szerint a Jobbik teljesen meghasonlott önmagával, amikor azt a Gyurcsány Ferencet segíti, aki ellen a párt létrejött. A katolikus egyházat támadta Vadai Ágnes a pedofil törvény parlamenti vitáján. A DK politikusa átfogó vizsgálatot követelt, de a Fidesz szerint a párt ismét csak provokálni tud. A szigorítás megosztotta az ellenzéki pártokat.

HISZTÉRIAKELTÉS - az államtitkár szerint azért nincs értelme a Fudan Egyetem ellen tiltakozni, mert nincs még döntés

A Budapestre tervezett Fudan Egyetem ellen szerveztek vonulásos tiltakozást szombat délután: a demonstrálók a Hősök terén gyülekeztek, onnan vonultak át a Kossuth térre. A demonstráción több ellenzéki politikus is részt vett, többek között Baranyi Krisztina és Karácsony Gergely is beszédet mondott. Schanda Tamás államtitkár politikai hisztériakeltésnek nevezte a tüntetést, mert még semmiről nincs döntés.

Hír Tv

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!