2024. 05. 14. Kedd Bonifác napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Napindító 07:30

Napról napra

Napról napra: Augusztus elsejétől lehetővé teszi a kormány a harmadik oltást

Megszületett a döntés - Augusztus elsejétől lehetővé teszi a kormány a harmadik oltást. Újra megbénult Budapest közlekedése - elkezdték a Blaha Lujza tér felújítását. Hajómutyi - A nagyobbik kormánypárt szerint gyanúsak a fővárosi hajójáratok üzemeltetésére pályázó cég referenciái.

  • Napról napra: Augusztus elsejétől lehetővé teszi a kormány a harmadik oltást

A kormány lehetővé teszi a harmadik oltás felvételét - ezt jelentette be Orbán Viktor a Kossuth Rádióban. A harmadik oltás augusztus elsejétől érhető el, de szükséges, hogy a második vakcina után teljen el négy hónap. Emellett az egészségügyben dolgozók számára kötelezővé teszik az oltást.

Örüljenek a fejlődésnek - ezt mondta a főpolgármester a budapesti felújításokról és a dugókról. Karácsony Gergely szerint ilyen a nagyvárosi élet, és világossá tette, hogy a jövőben is lehet számolni hasonló közlekedési káosszal. A közlekedést eddig is nehezítő két nagy beruházás mellett elindult a munka a Blaha Lujza téren is.

A buszmutyi tender után hajómutyi - erről beszélt a BKK fideszes igazgatósági tagja. Wintermantel Zsolt arra szólította fel a főpolgármestert, hogy rendeljen el vizsgálatot a BKV közbeszerzési eljárása kapcsán, és amíg a vizsgálat le nem zajlik, tiltsa meg a BKV-nak a szerződés-kötést.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!