2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Amerika magyar grófja 11:00

Napi aktuális

Völner Pál ügyvédje teljes abszurditásnak nevezte Magyar Péter állításait + videó

Nem Varga Judit a Schadl-Völner-ügy kulcsszereplője, éppen ezért nem az ő vallomásától kell várni ennek az ügynek a megoldását – jelentette ki Völner Pál ügyvédje a Napi aktuálisnak adott exkluzív interjújában.

  • Völner Pál ügyvédje teljes abszurditásnak nevezte Magyar Péter állításait + videó

Papp Gábor szerint a Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvétel azon tartalma, miszerint figyelmeztették Völner Pált, hogy hagyja abba, de ő nem tette, marhaság. Az pedig hogy úgy befolyásolták a nyomozást, ahogy Magyar Péter állítja, teljes képtelenség a védő szerint. Papp Gábor biztos abban, hogy be tudják bizonyítani Völner Pál ártatlanságát.

Nem kételkedik Völner Pál szavaiban

Egy normális ügyvédi együttműködés alapjának tartja Papp Gábor ügyvéd, hogy amit Völner Pál, Igazságügyi Minisztérium egykori parlamenti államtitkára állít, azt ő elhiszi és ebben oka sincs kételkedni. 

Völner Pál közel két éve büntetőeljárás hatálya alatt áll, egy 5-10 éves szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekmény terheltje, a családja teljes vagyonát zár alá vették (...) meg fogjuk védeni magunkat

- mondta el Papp Gábor. 

Kiemelte,

Völner soha életében nem kapott és nem is kért támogatást, senki soha, semmilyen segítséget nem nyújtott neki, nem voltak hátsó pult alatti információk, amivel ő bármilyen előnyre szert tett volna, kizárólag saját magára, rám és a védótársamra számíthatott ebben a büntetőeljárásban.

Velkovics Vilmos műsorvezető felvetésére, hogy tanúként hallgatta ki az ügyészség Varga Judit volt igazságügyi minisztert, Papp Gábor elmondta, nem ő a legfontosabb szereplője az ügynek és nem ő a legfontosabb tanú. Szerinte az a személy a kulcs, akivel az ügyészség kötött egy egyezséget - állítása szerint - súlyosan törvénysértő körülmények között és az a személy, aki soha életében nem állította, hogy Völner Pál pénzt vett volna át. 

Varga Judit sokadik szereplője ennek az ügynek, nem az ő vallomásától kell várni az ügy megoldását

- jegyezte meg. 

Az ügyvéd teljes képtelenségnek nevezte azt, ahogy Magyar Péter szerint az ügyet bárki befolyásolta volna (...)

Olyan nincs, hogy bevonulnak Rogán Antalék és elvisznek aktákat, ez teljesen kizárt

- közölte Papp Gábor.

Az ügyvéd teljes abszurditásnak nevezte azt, ahogy Magyar Péter felvázolta a történetet. 

Teljes beszélgetés: 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!