2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 12:00

Magyarország élőben

Nacsa Lőrinc: A baloldal egy következmények nélküli politikai tömörülés

„Én azt látom, hogy sorban, egyre több baloldali képviselő hitelteleníti magát, Cseh Katalinnal is ez a helyzet.” - mondta a KDNP frakciószóvivője, a Velkovics Vilmos műsorvezetővel való beszélgetése során.

  • Nacsa Lőrinc: A baloldal egy következmények nélküli politikai tömörülés

Idén Sátoraljaújhelyen nyílt meg a hagyományosan Bálványoson tartott Kárpát-medencei Nyári Szabadegyetem. Nacsa Lőrinccel, a KDNP frakciószóvivőjével többek között erről is beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

Magyarország élőben című adásunk ideje alatt a Momentum néhány száz fős tüntetést tart a Pegasus-ügy kapcsán. Fekete-Győr András közösségi oldalán azt hangoztatta, hogy pártállami időket élünk.

Nacsa Lőrinc szerint az, hogy ők egy ilyen rendezvényt szervezhettek már önmagában is két dolgot jelent. Az országban jogállamiság uralkodik, vagyis bárki szabadon elmondhatja a véleményét. Ezen kívül pedig a legtöbb országgal ellentétben, a kormány járványügyi intézkedéseinek köszönhetően lehetőségük van arra, hogy gyülekezzenek.

„Újabb és újabb bőrt próbálnak lehúzni erről a politikai témáról. Ez egy eszköz a politikai eszköztárukban.”

- jegyezte meg Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője a Momentum tevékenységével kapcsolatban.

„Én azt látom, hogy sorban, egyre több baloldali képviselő hitelteleníti magát, Cseh Katalinnal is ez a helyzet.”

- tért rá a beszélgetés során Nacsa Lőrinc a közel egy hete tartó eseményekre.

Cseh Katalin ugyanis míg a magyarországi olimpia ellen gyűjtött aláírásokat, cégével olyan több tízmilliós pályázatot nyert, mely az olimpia megrendezését segítette volna egyfajta holografikus ábrázolási rendszerrel.

Annak kapcsán, hogy a Momentum tüntetést szervezett a Pegasus-ügyben, de nem indít vizsgálatot Cseh Katalin ügyében, Nacsa Lőrinc a következőre hívta fel a figyelmet:

„A baloldal egy következmények nélküli politikai tömörülés. Soha, semminek nincsen következménye, – és nemzetközi következménye sincs hozzáteszem - annak se, ha egységesen judapestező antiszemita jelölt mögé állnak be, annak sincs, ha egyértelműen korrupcióra, visszaélésekre utaló jelek vannak politikusaik körül. Azt gondolom, hogy ezt jól bizonyítja az elmúlt 10-20-30 év, hogy a baloldalon semminek nincsen következménye.”

A KDNP frakciószóvivője arról is beszélt, hogy a nemi identitás megélését hálószoba kérdésének tartják, melyből a balliberálisok gyermekszoba kérdést szeretnének csinálni. Nacsa Lőrinc szerint fontos, hogy ezt ne hagyjuk és részben ezért is fontos, hogy az emberek elmondhassák véleményüket, akár a nemzeti konzultáció, akár a népszavazás keretében.

A nemzeti konzultáció kitöltésének és a várható népszavazásnak jelentőségéről tekintsék meg teljes adásunk:

HírTV

 

Kapcsolódó anyagok:

Újabb leleplezés Cseh Katalin ügyében

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!