2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Európai Híradó

Következik:

Poltikai hobbista 04:20

Magyarország élőben

György István: Minden második ember már megkapta az oltást

Közel járunk hozzá, hogy mindenki megkapja a Covid-oltást, aki csak kérte. Velkovics Vilmos a Magyarország élőben vendégét, György Istvánt, a területi közigazgatásért felelős államtitkárt, az oltási munkacsoport vezetőjét a hazánkban is megjelenő indiai mutánsról is, valamint az oltakozási hajlandóság változásáról, alakulásáról kérdezte.

  • György István: Minden második ember már megkapta az oltást

- Túl vagyunk az 5 millió oltáson. Így, távolról úgy látszik, hogy lelassult az oltások üteme. Mi az oka a tempó látszólagos lassulásnak?

György István elmondta: valóban lassul a tempó, ahogy más országokban is ez a tendencia figyelhető meg. Például Izraelben március 22-én érték el a 60%-os beoltottságot és a mai napra ez a szám csupán 63%-ra növekedett.

A mai napon a 5 millió 230 ezret közelítjük beoltottság tekintetében és ez a szám világviszonylatban magasnak számít.

Teljes beszélgetés:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!