2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:15

Magyarország élőben

Deutsch Tamás: Vera Jourová nem hív, nem keres, nem válaszol a leveleinkre

A Fidesz szerint a Momentum tudatosan félrevezeti és manipulálja az EU tisztviselőit, ezért a párt levelet írt Vera Jourovának. A stúdióban Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője volt Velkovics Vilmos műsorvezető vendége, Magyarország élőben című műsorunkban.

  • Deutsch Tamás: Vera Jourová nem hív, nem keres, nem válaszol a leveleinkre

„Írásbeli kérdéssel – ez a parlamenti képviselő joga – fordultunk az Európai Bizottsághoz és én még külön levelet is intéztem Vera Jourová biztosasszonyhoz, amiben világos és egyértelmű, nem mismásoló, nem mellébeszélő válaszokat várunk. Őt hívta három naponta Donáth Anna? Ő kereste Donáth Annát? Ha ő kereste Donáth Annát, akkor miért csak egyoldalú módon tájékozódik a magyar helyzetről, a magyar jogállamiság állítólagos vélelméről? Fideszes és KDNP-s parlamenti képviselőnek még nem volt módja Vera Jourovával egyáltalán egyeztetni, elmondani a véleményük. Nem hív, nem keres, nem válaszol a leveleinkre. Végül, de nem utolsó sorban, hogyan tudja összeegyeztetni akár azt, hogy Donáth hívja három naponta, akár azt, hogy ő keresi Donáth Annát? Akivel egyébként párttársak, hiszen az európai liberális frakcióhoz tartoznak. Azzal a jogi kötelezettséggel, ez nem egyszerű elvárás, szigorú jogi kötelezettség. Semlegesnek, objektívnek, kell lennie a működése során egy európai biztosnak. Ez nem semlegesség, ez nem objektivitás, hanem harcos párpolitikusi viselkedés, szigorú elfogultságok mentén.”

- hangsúlyozta Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője, Magyarország élőben című műsorunkban Vera Jourová biztosasszony munkájával kapcsolatban.

A Donáth-botrány által felmerült kérdések és az Európai Bizottság munkamódszerét illetően is elmondta véleményét Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője.

A Mandiner a kormányfőhöz közeli körökből úgy értesült, hogy Orbán Viktor, Heisler Andrást tartja személyesen felelősnek azért, hogy nem elég határozottan foglaltak állást amiatt, hogy egy antiszemita képviselőt jelölt a magyar baloldal Szerencsen.

Ennek hallgatólagos támogatottságáról is kérdezte Velkovics Vilmos műsorvezető Deutsch Tamást, a Fidesz európai parlamenti képviselőjét.

Teljes adás:

Kapcsolódó anyagok:

Exkluzív felvételek az Informátorban: Donáth Anna elismeri az árulás tényét

Donáth Anna újabb beismerése

Újabb momentumos bukta

Csörte: Hazudott Donáth Anna

Varga Judit: Felháborító, hogy az Európai Bizottság enged a befolyásolásnak

Vagy durva visszaélés történt, vagy brutális cigányellenes kommenteket lájkolt Bíró László

Mandiner: A miniszterelnök Heisler Andrást tartja felelősnek a judapestező Bíró ügyében

Völner Pál: Összeesküvés gyakorlat zajlik Brüsszelben

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!