2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Láncreakció 04:40

Magyarország élőben

Deutsch Tamás: Aki a Jobbikkal köt szövetséget, az az antiszemitizmussal teszi azt

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője beszélt Velkovics Vilmos műsorvezetőnek a jobbikos Nunkovics Tibor viselkedéséről és a Jobbikról, Magyarország élőben című műsorunkban.

  • Deutsch Tamás: Aki a Jobbikkal köt szövetséget, az az antiszemitizmussal teszi azt

Megint antiszemita botrányt okozott a Jobbik a Parlamentben. Soltész Miklós mondta el, pontosan mit csinált Nunkovics Tibor, amikor Deutsch Tamás arról beszélt, hogy a Jobbik korábban zsidó származású képviselők listázását kérte.

„Lehet, hogy a nemzeti radikalizmus az távozott a Jobbikból, de az antiszemitizmus megmaradt. Én a legfontosabb kérdésnek azt tartom, hogy a Jobbikkal immár másfél-két éve nagyon szoros politikai koalícióban, szövetségben lévő ellenzéki erők, büszke szociálliberális erők, Demokratikus Koalíció, Momentum, LMP, MSZP, ők akarnak-e azon változtatni, hogy ha láthatóan a Jobbikkal kötnek szövetséget, akkor az antiszemitizmussal kötnek szövetséget? Azzal az antiszemitizmussal, amely antiszemitizmus minden ok nélkül állandóan megvádolták az ellenfeleiket, de amikor a saját szövetségeseiknél fordul elő ilyen, akkor láthatóan sunnyognak, egy szót sem szólnak, úgyhogy azt tudom mondani, hogy fel van adva a lecke – szép magyarsággal, szándékosan fogalmaztam így, ilyen németes nyelvi szerkezetben. Tehát a lecke világos, aki a Jobbikkal szövetkezik, egyszer és mindenkorra tudomásul kell vennie, hogy az antiszemitizmussal szövetkezik.”

- mondta el Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője Magyarország élőben című műsorunkban.

Kapcsolódó anyagok:

Soltész: Zsidózott a jobbikos képviselő a parlamentben

Deutsch: Aki a jobbikkal köt szövetséget, az az antiszemitizmussal teszi azt

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

A Napi aktuálisban immár ma másodszor vendég volt Zila János elemző, Alapjogokért Központ és Szentiványi István külpolitikai szakértő, akikkel a "Vita a NatCon jelentőségéről" témában beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!