2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Kultúra

Ingyen Balcsizhat és fesztiválozhat minden gyermek!

Augusztusban Balatonboglárról mindenkinek azonnal a Boglári Szüreti Fesztivál jut eszébe. Idén sem lesz másképp, ráadásul ingyenes és karitatív célú BBB Gyermekfesztivállal várja a 45. Boglári Szüreti Fesztivál a gyermekeket az ország minden tájáról délelőtt tíztől fél négyig augusztus 18. és 21. között a Platán-strandon!

  • Ingyen Balcsizhat és fesztiválozhat minden gyermek!

A közel ötven éves zenei, kulturális, családi fesztiválon a látogatók szimultánozhatnak a kétszeres olimpia bajnok sakkozónkkal, Mádl Ildikóval, valamint találkozhatnak a háromszoros Jiu Jitsu világbajnokunkkal, Tőrös Tamarával is. A gyermekfesztivál önálló Diego-színpadán számos előadó, énekes, Dj szórakoztatja majd a strandolókat négy napon, illetve részt vehetnek a gyerkőcök Fenyvesi Éva gyógypedagógia szakos hallgató kézműves foglalkozásain is. A gyerekek és felnőttek több korosztályban elindulhatnak Boglári Sakk-Party-n, vagy a Miss Little World Hungary

Gyermekszépségversenyen, emellett különleges előadásokat hallgathatnak meg strandolás közben akár a törölközőről. A gyermekfesztivál az SOS Gyermekfalvak Alapítvány számára igyekszik segítséget nyújtani, és élményt szerezni sok száz olyan szülő nélkül felnövő gyermeknek, akik talán most jutnak el első alkalommal a Balatonra! Érdemes kihasználni, hogy nyáron a gyerekek Kajla

Útlevéllel költségmentesen tömeg közlekedhetnek vonaton, buszon és hajón is, ráadásul a felnőtt kísérők is kedvezményesen utazhatnak.

Négy után az Oxygen Music nagyszínpada mellett a Bor-színpad, a Buli-színpad és a Platán-színpad is rengeteg fellépővel, kiváló zenekarokkal kecsegteti a látogatókat. Az anyukák nevezhetnek az Anyák

Szépe versenyén, a sportosabbak pedig a Miss Bikini testszépségversenyen a La Burrata Mozzarella főtámogatásával, ahol szintén nincsen korhatár. Természetesen idén is végigsétálhatunk a közkedvelt kézműves vásáron, ami elmaradhatatlan Balatonbogláron a gasztronómiai fesztivál Platán-téri bejáratánál.

Ha Boglár, akkor az Országos Borfesztivál sem maradhat ki! A kulináris borélményekre vágyók szinte minden borvidék zászlós-, és a tájegységekre jellemző borait megkóstolhatják a Balaton partján a Platán-sétányon. A méltán híres boglári tűzijátékban augusztus 18-án, csütörtök este lehet majd gyönyörködni a Magyar Tenger partján.

Jó hír, hogy a Platán strand és fesztivál egész területe ingyenesen látogatható lesz minden nap délután 16.00 óráig, csak az esti programok jegykötelesek 12 év felett! Kalandra fel! BBB!

BorBuliBalaton!

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Halálos baleset Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Halálos baleset Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak utána – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Gálaesttel készül a Nemzeti Színház Bodrogi Gyula születésnapjára

Gálaesttel készül a Nemzeti Színház Bodrogi Gyula születésnapjára

Kilencvenedik születésnapja alkalmából nagyszabású gálaműsorral köszöntik Bodrogi Gyulát, a nemzet színészét, Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művészt, a József Attila Színház, a Vidám Színpad és a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját, a Nemzeti Színház társulatának tagját a teátrum nagyszínpadán hétfőn.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!