2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kultúra

Harmincadik évfordulóját ünnepli idén a Művészetek Völgye

Idén nyáron 30. alkalommal rendezik meg az ország legnagyobb összművészeti fesztiválját, a Művészetek Völgyét, amelynek idei programjaiban a könnyűzenei koncertek mellett nagyobb hangsúlyt kapnak az irodalmi, színházi, népzenei, komolyzenei és képzőművészeti események, valamint új biciklis és tematikus túrák indulnak - olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban.

  • Harmincadik évfordulóját ünnepli idén a Művészetek Völgye

Mint írják, a jubileumi nyári eseményt július 17. és 26. között rendezik meg, több jubiláló együttes fellépésével. Koncertet ad a tízéves Ivan and the Parazol, a tizenöt éves Erik Sumo Band, az ugyancsak tizenöt éves Irie Maffia. Fellép a húszéves Hiperkarma és az ugyancsak húszéves 30Y, valamint a 25 éves Kerekes Band.

Újdonságként lesz opera előadás: a Magyar Állami Operaház közreműködésével a Szerelmi bájitalt láthatja a közönség július 17-én, fesztivál első napján. A Recirquel Társulat két alkalommal lép színpadra és Palya Bea is énekel.

Meglepetésekkel készül a három legrégebbi udvar: a Muharay Udvar, a Kaláka Versudvar és a Hobo Klub is. Különféle programokkal vesz részt a fesztiválon többek között a Nemzeti Filmintézet, a Hagyományok Háza, a MANK és a Fonó. A jubileum alkalmából új életre kel egy-egy korábbi völgyprogram is - írták a tájékoztatóban.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!