2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Kultúra

Elkészül a Jóbarátok egy külön epizódja a régi sztárokkal

Egy epizód erejéig újra összeáll a Jóbarátok régi sztárszereposztása. A 15 éve befejeződött népszerű sorozat új részét a májusban induló HBO Max streamingszolgáltató rendelte meg.

  • Elkészül a Jóbarátok egy külön epizódja a régi sztárokkal

 

A BBC News cikke szerint a készülő epizódban Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer is szerepelni fog.

Perry az Instagramon erősített meg a hírt: egy fotót posztolt a szereplőkről az 1990-es évekből, és azt írta alá, hogy "Megtörténik".

A Jóbarátok 1994 és 2004 között futott a televízióban. Az utolsó adást az Egyesült Államokban 52,5 millió néző látta.

A széria azóta a Netflixen is látható, és így tovább nőtt a rajongótábora. 2018-ban Amerikában a Netflix második legnépszerűbb sorozata volt a Jóbarátok, Nagy-Britanniában pedig a lista élén állt a streamingszolgáltatónál.

Tavaly ősszel röppentek fel a pletykák arról, hogy a sztárcsapat újra összeáll. A híreket Aniston instagramos fotója is megerősítette, amelyen együtt szerepeltek a Jóbarátok színészei.

Az HBO Max 425 millió dollárért (132 milliárd forintért) vásárolta meg a széria régi évadait. A csatorna tartalomigazgatója, Kevin Reilly elmondta, hogy a régi sorozat mellé egy új epizódot is készítenek az ismert szereplőkkel. Azt is elárulta, hogy az új rész abban a szellemben készül, mint a régiek: "a barátok - és a közönség - valós időben jön össze".

A variety.com szerint a különleges epizódban való részvételért minden sztár 2,5 millió dollárt (776 millió forintot) kap.

Az új epizód hírét a közösségi médián nagy lelkesedéssel fogadták a rajongók.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Menczer Tamás: Megvan a 20.000 aláírás! + videó

Menczer Tamás: Megvan a 20.000 aláírás! + videó

Néhány óra alatt összegyűjtötte az európai parlamenti választáshoz szükséges húszezer aláírást a Fidesz–KDNP - jelentette be a kormánypártok kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás azt mondta: a munkát folytatják, a cél, hogy minél több emberhez jussanak el.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Gálaesttel készül a Nemzeti Színház Bodrogi Gyula születésnapjára

Gálaesttel készül a Nemzeti Színház Bodrogi Gyula születésnapjára

Kilencvenedik születésnapja alkalmából nagyszabású gálaműsorral köszöntik Bodrogi Gyulát, a nemzet színészét, Kossuth- és Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művészt, a József Attila Színház, a Vidám Színpad és a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját, a Nemzeti Színház társulatának tagját a teátrum nagyszínpadán hétfőn.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!