2024. 09. 28. Szombat Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Ottó 18:05

Kultúra

,,Attila, maradj!''

Attila, maradj! A traumán átvezetni a társulatot is Te vagy hivatott” – írja Facebook-bejegyzésében Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója. A Magyar Teátrumi Társaság pedig közleményben kéri a minisztériumot, hogy ne fogadja el Vidnyánszky Attila lemondását.

  • ,,Attila, maradj!''

„ Az Opera kiáll a Nemzeti mellett. Szükség van rá – és Rád!” – folytatja a Faccebook-bejegyzésében Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója.

A Magyar Teátrumi Társaság pedig közleményben kéri a minisztériumot, hogy ne fogadja el Vidnyánszky Attila lemondását.

Tisztelt Miniszter Úr!

A Magyar Teátrumi Társaság alelnökeiként arra kérjük Miniszter Urat, hogy Vidnyánszky Attilának a Nemzeti Színház vezérigazgatói tisztségéről történő lemondását ne fogadja el!

Közös álláspontunkat a Magyar Teátrumi Társaság több tagszínházának vezetője is osztja.

Tisztelettel,

Cseke Péter, Oberfrank Pál, Pataki András, Szabó Ágnes

– írja a szervezet.

Fotó: Teknős Miklós

Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!