2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Keménymag

Keménymag: Történt most tragédia?

A mai adásban szó volt Fiala Jánosról, aki kontextus nélkül zsidózott egy jó nagyot Bodolai kapcsán. De Bodolai maga is nagyot ment, hiszen bedobta, hogy az Indexben jól lehetett keresni „okosba” a cikkek visszaosztásával, de a fő téma a nyaralás, hiszen a baloldal pusztító offenzívát hirdetett a szabad vizek partjai ellen, mivel aláírást gyűjtenek a szabadstrandok ingyenessé tételéért.

  • Keménymag: Történt most tragédia?

Tematikus ruhát húztak az Indexesek leköszönésük napján.

„Valamelyik televíziós csatorna szerkesztője szúrta ki, hogy volt egy srác, akin olyan póló volt, amelyiken a nyugat-német terrorista szervezet, a Vörös Hadsereg Szekció jelmondata volt. Az Index posztjában arról is megemlékeznek, hogy mindegyik pólót, ruhadarabot szándékosan vették fel. Ezzel a pólóval kapcsolatban is elmondták, hogy gondoljon mindenki, amit akar, de a valósággal való egyezés csak a véletlen műve. Tehát elég összekacsintós a dolog”

- mondta Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa.

Bodolai László pedig elszólta, hogy a cikkek visszaosztásával pedig elég jól lehetett keresni az Indexnél.

Érdekes párhuzam az Indexszel a Színművészeti Egyetem problémája. Vidnyánszky Attila kinevezése után azonnal felmondtak.

„Van egy nagyon fontos kérdés azzal kapcsolatban, hogy ezek az emberek most felmondtak, hogy egyébként történt-e tragédia? (…) Mindenütt ezt látjuk itthon és külföldön is. A konzervatívok az értékrendjük nyíltan vállalják, de egyébként a mindennapi életükben, a munkájukban nem jelenítik meg az állandó politizálást. (…) A másik oldal pedig eljátssza a függetlent állandóan, hogy ő középen áll, de gátlástalanul politizál”

- fejtette ki véleményét Jeszenszky Zsolt, politikai hobbista.

„Végre rájöttünk ennyi év után, hogy hogyan lehet a libsiket kivágni. (…) Az a normális, hogyha valaki nem azt csinálja, amit mi csinálunk, mert nyilván mi sokkal többet beszélünk a politikáról. De ha valakinek tök más a munkája, akkor az a normális, ha nem beszél folyton a politikáról, mert van élete és előrébb sorolja a családját”

- fogalmazott Dezse Balázs, a PestiSrácok.hu újságírója.
A műsorvezető, Velkovics Vilmos szerint ezek az emberek pont azt felejtik el, hogy ők a magyar államtól a fizetésüket azért kapták, hogy tanítsák a színész növendékeket, nem pedig azért, hogy politizáljanak.

Teljes adás:

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!