2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Balatoni ingatlanbiznisz

2012. augusztus 12., vasárnap 10:46, frissítve: vasárnap 13:45

Honfitársaik újra felfedezték a Balatont, mivel hosszú évek után most jobban megéri itthon nyaralni, mint külföldön.

Lakásvásárlók, berendezők, nézelődők, érdeklődők, befektetők! Ingatlanpiac magazinműsorunkban tartalmas és informatív riportokkal kalauzoljuk Önöket az ingatlanok világába, és hasznos információkat nyújtunk a lakásvásárlás minden apró mozzanatáról. Műsorunkból megtudhatják, hogy milyen változások zajlanak az ingatlanpiacon, akár lakásokról, akár irodákról van szó, legyen szó vásárlásról vagy bérletről. Minden műsorunkban igyekszünk körképet mutatni egy-egy budapesti városrészről, kerületről, sőt vidéki városok ingatlanpiacáról is tájékozódhatnak. Bemutatjuk, hogy hol, mennyiért, milyen feltételekkel, közlekedéssel lehet lakáshoz jutni. Műsorunkból megismerhetik a lakásvásárláshoz nyújtott állami támogatások változásait, és megtudhatják, hogy a hitelfelvételek mekkora mozgásteret adnak a saját otthon megszerzésében.

Találkozzunk kéthetente az Ingatlanpiacon!

Balatoni ingatlanbiznisz
Honfitársaik újra felfedezték a Balatont, mivel hosszú évek után most jobban megéri itthon nyaralni, mint külföldön. Maga az Ingatlanpiac is nagyon változott az elmúlt pár évben, mind árban, mind minőségben.

Faházak reneszánsza
A rendszerváltozás óta egyre több fa lakóház épül Magyarországon. Készházak és gerendaházak, avagy vissza a természetes alapanyagokhoz. Hogyan, hány hónap alatt és mennyiért?

 

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!