2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 22:40

Világpremier Siófokon

2016. július 15., péntek 15:16, frissítve: péntek 15:16

Az ír sztepptáncvilágbajnok Catherine Gallagher szuperprodukciója Siófokon debütál.

Egy szuperprodukció világpremierje vár a SioStage vendégeire július 16-án. A Hollywood Dream megálmodója a többszörös ír sztepptáncvilágbajnok, Írország Nemzeti Bajnoka, Catherine Gallagher. A művésznő nemcsak koreográfusként, rendezőként, hanem szólistaként is részt vesz a produkcióban.

A zenei anyag az 1930-es évekből táplálkozik, olyan dalokat feldolgozva, amelyeket egykor a Londoni Filharmonikusok játszottak. A szimfonikus zenekart Román Géza Príma és Pro Urbe díjas karmester vezényli, a zenei vezető Mráz Fruzsina hegedűművész.

A Hollywood Dream elrepíti a közönséget egy fiatal, átlagos lány varázslatos álmába, a zene, a musical aranykorszakába. A fiatal lány átéli álmát, találkozik a halhatatlan sztárokkal és megízleli, vajon milyen az idolok, többek között Fred Astaire, Ginger Rogers, Gene Kelly és Cyd Charisse cipőjébe lépni, megtapasztalni ugyanazt a csillogást, rajongást – kamerákkal, fényekkel és luxussal –, mint amely őket vette körül.

A SioStage Kálmán Imre Szabadtéri Színpad egész nyáron – több mint 40 produkcióval – várja az érdeklődőket. A megújult siófoki helyszínen szinte minden nap más és más kulturális élményben lehet része a közönségnek: a SioStage saját produkciója, a Hollywood Dream mellett operettgála, koncertek, színdarabok, táncos produkciók és illúzió-show is helyet kap a repertoárban.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!