2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Sissi zsiráfjától a biodómig 03:00

Szobrot kaphat Magyarországon Bud Spencer

2016. július 9., szombat 07:44, frissítve: szombat 10:03

Egyre népszerűbb az a Facebookon létrejött kezdeményezés, amely a nemrég elhunyt Bud Spencer emlékének állítana szobrot. Rajongói a hétvégén tizedik alkalommal rendeznek fesztivált, ahol az olasz színészóriás filmjeiből ismert klasszikus programokkal várják a látogatókat.

Néma csend helyett vastapssal köszöntek el a rajongók a másfél hete elhunyt Bud Spencertől a tizedik rajongói fesztiválon, ahol a filmekből ismert klasszikus programok várják a látogatókat. „Természetesen lesz hagymás bab, jeleneteljátszó verseny, hasonmásverseny, szinkronverseny, banánemelő, banánetető verseny, a kihagyhatatlan sör-virsli verseny és a Spencer Hill Magic Band koncertje, amely remélhetőleg hosszabb koncertet fog adni a szomorú esemény miatt” – árulta el a Bud Spencer-fesztivál fő szervezője, Grecmajer László.

A rajongók szerint érthető Bud Spencer és Terence Hill magyarországi sikere. „Ők a kisemberek a szuperhősei. Mindig a jó útra terelnek minket, és egy családdá kovácsolják a rajongókat” – mondta Császár Zoltán.

Először Magyarországon vetődött fel, hogy szobrot állítsanak a 86 éves korában elhunyt színésznek, most a Facebookon szerveződnek.

„Szobrászként így tudom a legjobban leróni a tiszteletemet a mester előtt” – árulta el a művész.

A fesztivál a Velencei-tó partján vasárnap estig tart, a szervezők szerint azonban a fagylaltból a pisztáciaízű már elfogyott, csokoládé pedig nem is volt.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!