2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Robert De Niro Olaszországban felejthet

MTI

2016. november 12., szombat 12:51

Robert De Niro Oscar-díjas hollywoodi filmsztár egy amerikai showműsorban kijelentette, hogy Donald Trump győzelme után nincs más hátra, mint hogy visszavonuljon apja egykori olasz szülőfalujába, az Appenninekben fekvő Ferrazzanóba – számolt be róla az olasz média.

„Miután Trump megnyerte az elnökválasztást, talán elmegyek Molisébe” – mondta viccelődve a Jimmy Kimmel tévéshow-jában vendégeskedő sztár. Magyarázatként hozzáfűzte, hogy olasz állampolgársága is van, édesapja egy Molise régióban fekvő kis faluból származott.

A 73 éves De Niro a választási kampány alatt élesen bírálta a republikánus elnökjelöltet. A színész október elején egy videóban nagy hévvel támadta Trumpot, „butának, disznónak” nevezte, szemére hányta, hogy nem fizet adót, és kijelentette, hogy Trump „egy nemzeti katasztrófa”.

Az olasz média nagy örömmel fogadta a bejelentést. „Molise a megfelelő hely, hogy elfelejtse Trumpot” – üzenték a színésznek a régióból. Antonio Cerio, Ferrazzano polgármestere is reményének adott hangot, hogy De Niro hazatér apja szülőhelyére: „Megtiszteltetés lenne, ha eljönne hozzánk. A csalódás után menedéket találna nálunk” – fogalmazott.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!