2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Nyolc kutyát és három macskát fogadtak örökbe

2016. május 14., szombat 18:40

Nem kedvezett az örökbefogadásnak az esős idő – a budapesti Noé állatmenhelyen alig nyolc kutya és három macska talált gazdára. A főváros legnagyobb állatmenhelyén csaknem ezer bajba jutott, megkínzott és balesetet szenvedett állatról gondoskodnak.

Minden látogatónak örülnek az állatok. 300 kutya és 150 macska vár arra a Noé Állatotthonban, hogy új gazdához kerüljön. Az állatmenhely folyamatosan túlzsúfolt.

„Ez egy kiemelt nap, amikor egy kicsit jobban felhívjuk a figyelmet az örökbefogadásra, de természetesen bármikor lehet örökbe fogadni, ez a célunk. A hozzánk kerülő állatok mindegyikének van valamilyen szomorú története, van, amelyiket kidobták, van, amelyiket megunták, van, amelyik gyepmesteri telepről, sintértelepről került hozzánk, a sor meg az indok nagyon változatos, egy a lényeg: mindenkinek segítségre van szüksége, és mindenki egy új családra vár” – mondta Schneider Kinga, az állatotthon szóvivője.

Az örökbe fogadó napon számos kutya és macska talált új gazdára, de a menhely folyamatosan helyhiánnyal küzd, ezért nemcsak a kiemelt napokon, hanem máskor is szívesen fogadják a háziállatra vágyó látogatókat.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!