2024. 05. 17. Péntek Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Magyar retró 1.

Következik:

Híradó 12:00

Színes

Nem találtak semmilyen gyanús körülményt Sinéad O'Connor halálával kapcsolatban

Brit sajtóértesülések szerint egyelőre nem tudni, hogy miben halt meg Sinéad O'Connor, a rendőrség nem talált semmilyen gyanús körülményt az ír énekesnő halálával kapcsolatban.

  • Nem találtak semmilyen gyanús körülményt Sinéad O'Connor halálával kapcsolatban

Az 56 évesen elhunyt világsztár életjeleket nem mutató testét szerda délelőtt, helyi idő szerint röviddel 11 óra után találták meg London délkeleti részén lévő lakásán. Az énekesnőt a helyszínen halottnak nyilvánították - értesültek a hírportálok rendőrségi forrásból.

A család szerdán este értesítette az ír médiát a hányatott életű énekesnő elhunytáról.

A Sky News tévécsatorna szerint Sinéad O'Connor két hete tudatta rajongóival egy videóban a Twitteren, hogy 23 év távollét után visszatért a brit fővárosba. Azt mondta, boldog, hogy újra otthon van, és egy újabb albumot és világkörüli turnét jelentett be.

Az énekesnő fia, Shane tavaly 17 évesen önkezével véget vetett az életének, a tragédia után Sinéad O'Connor kórházba került. Előtte jelezte a közösségi médiában, hogy őt magát is foglalkoztatja az öngyilkosság gondolata.

A dublini születésű, extravagáns viselkedéséről is ismert énekesnő a popzene történetének egyik hírhedt lázadója volt. 1990-ben vált világszerte ismertté a Nothing Compares 2 U című dallal. Tíz albuma jelent meg.

Borítókép: Shutterstock

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Naposan indul a jövő hét

Naposan indul a jövő hét

Hétfőn a fátyol- és gomolyfelhők mellett általában sok napsütésre van kilátás, ám a délnyugati, nyugati tájak fölé vastagabb felhők is sodródhatnak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!