2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Híradó 15:10

Nagyot szólt az Iron Maiden a VOLT-on

2016. július 2., szombat 19:28, frissítve: vasárnap 07:20

Telt házas koncertet adott az Iron Maiden a soproni VOLT Fesztiválon. A szervezők már egy hónapja eladtak rá minden jegyet. A hőség miatt a mentőket többször riasztották, az orvosok 80-100 fesztiválozót láttak el naponta. A szombat esti sztárfellépő a Prodigy volt.

Ötödik napja megy a buli Sopronban, a VOLT Fesztivál pénteken megtelt, a legtöbben az angol Iron Maiden heavy metal zenekar koncertjére voltak kíváncsiak.

„Az összes bérlet elfogyott, ez már a fesztivál előtt megtörtént, tehát ez nem volt számunkra meglepetés. Ahogy az sem, hogy a tegnapi nap, tehát a pénteki nap is telt házas volt, az Iron Maden koncert alatt gyakorlatilag megtelt a VOLT Fesztivál, aminek nagyon örülünk, mert ez a VOLT Fesztivál történetében is új perspektíva, új távlat” – mondta Kádár Tamás, a Sziget Kft. cégvezetője.

Az idén biztonsági okokból már minden karszalag névre szól, a fesztiválozóknak személyi igazolvánnyal kellett igazolni magukat a bejáratnál. A nagy melegben többen rosszul lettek. Naponta 80-100 személyt láttak el az orvosok. „Mindenkinek azt javaslom, hogy legalább egy másfél-két liter folyadékot víz formájában, és ehhez még legalább egy-másfél litert, akár valamilyen más vizes oldat formájában fogyasszon” – hívja fel a figyelmet Szeles Géza, a rendezvény egészségügyi vezetője.

A hőségben mindenki kereste az alkalmat, hogy kicsit lehűtse magát. A pihenés után sokan a napkeltéig tartó bulizásra készültek. „Biztos, hogy reggelig nyomatjuk, mert igazából fenn vagyunk olyan negyven órája, de megy tovább. […] Minden fesztiválozónak üzenem, hogy nagyon jó fesztivált és nyomassák, és csapassák, és élvezzék” – fogalmazott egy fesztiválozó.

A szervezők úgy számolnak: idén is látogatottsági rekordot dönt majd a fesztivál.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!