2024. 06. 27. Csütörtök László napja
Jelenleg a TV-ben:

Komment

Következik:

Híradó 19:00

Színes

Metzker Viktória ezen a nyáron is a Plázsra költözik

A suliidő végére megérkezett az igazi kánikula, úgyhogy irány a Balaton! Ha pedig Balaton, akkor Siófok és Plázs, ahol már ezen a héten különféle programok várnak mindenkit: foci EB közvetítés óriás LED falon, ingyenes szerelemcsütörtökök dr. BRS-sel, de ismét a Plázsra költözik az Aréna háziasszonya, Metzker Viktória is, valamint Horváth Tamás és Dzsúdló is fellépnek ezen a hétvégén a Balaton nagyszínpadán.

  • Metzker Viktória ezen a nyáron is a Plázsra költözik

Csütörtöktől újraindulnak a szerelemcsütörtökök, azaz mostantól minden csütörtökön dr. BRS rendel a legjobb zenékkel este 10-től a Music Teraszon, a belépés ráadásul ingyenes lesz.

Pénteken Horváth Tamás zenéjére bulizhatunk a Plázs homokján, a koncert után az Arénában pedig Metzker Viktória veszi át a Dj-pultot. Metzker Viktória nélkül nincsen Plázs-nyár! Innentől kezdve minden pénteken találkozhatunk vele és vendégeivel az Arénában a nyár legforróbb bulijain. Az idei első alkalommal Viki mellé Lmen Prala, Lennard és Koósz Milán érkeznek.

Szombaton Dzsúdló slágerei csendülnek majd fel a parti színpadon, majd a Summer Time partyjával végképp berobban a nyári szünet, hiszen három helyszínen megy majd a hajnalig tartó tánc. Az Arénában Adam Ajkay, Jauri, Metzker Viktória, Pixa, Purebeat, Stephanie és Szecsei játszanak, a Beach-en Barta, Bréda Bia, Czaga, Elektra és Joerjunior, míg a Clubban Gabriel Dancer, R92, valamint Steve Judge lépnek majd fel.

Vasárnap pedig ismét a foci EB és a magyar csapat kapja a főszerepet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - Szafariélmény Csehországban + videó

Radar - Szafariélmény Csehországban + videó

Gondolták volna, hogy Európában is élhetnek át igazi afrikai szafari élményt? Pedig ez lehetséges. Eper Márton ellátogatott Csehországba, hogy bemutassa önöknek a nem mindennapi helyet.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Moriones és Rúzsa Magdi dalaira is táncolhatunk a Plázson

Moriones és Rúzsa Magdi dalaira is táncolhatunk a Plázson

A héten a Plázs Siófok programkavalkádja már csütörtökön beindul Moriones koncertjével és dr. BRS szerelemcsütörtökével, pénteken a BSW áll színpadra, szombaton pedig Rúzsa Magdi slágerei csendülnek fel a Balaton partján, majd több helyszínen pörögnek tovább a partyk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!