2024. 03. 19. Kedd József, Bánk napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 07:30

Színes

Meghalt a Jóbarátok színésze

2018-ban diagnosztizáltak prosztatarákot a színésznél: James Michael Tyler, aki Gunther volt a világszerte ismert sorozatban, október 24-én elhunyt Los Angelesben. 1994 és 2004 között 150 részben láthatták a nézők.

  • Meghalt a Jóbarátok színésze

Öt testvére között ő volt a legfiatalabb. James 11 éves korában vesztette el édesapját, aki az amerikai légierő nyugalmazott kapitánya volt, és édesanyját, aki életét gyermekeinek szentelve háztartásbeliként élte mindennapjait. Szülei halála után egyik nővérével a dél-carolina-i Andersonba költözött.

Tyler a Clemson Egyetemen végzett geológus szakon, majd a georgiai egyetemen dráma szakon. 1988-ban Los Angelesbe költözött, ahol négy évig élt 8 lakótársával és egy kutyával egy két hálószobás albérletben.

1994 és 2004 között ő alakította Gunthert az ikonikus sorozatban, a Jóbarátokban, amely rendre a top 3-ban végez mindenféle komédiasorozatok listáján. Rachel Greenbe volt szerelmes a karakter, Rachelt pedig, ki ne tudná, Jennifer Aniston alakította. Gunther a Wikipédia szerint 148, az IMDb szerint 150 részben szerepelt, de ez mindegy is, ő volt a hat főszereplő mellett a leggyakrabban látott színész. A Jóbarátok után kisebb szerepei voltak, feltáűnt a Sabrina, a tiniboszrokényban, a Dokikban, a Sikersorozatban, amelyben önmagát alakíthatta.

1995-ben Tyler elvette Barbara Chadseyt, majd 2003-ban különváltak, 2004-ben formálisan is elváltak. Második felesége Jennifer Carno volt, őt 2017-ben vette el.

2018-ban kapta a szörnyű hírt, hogy rákos beteg. Erről nem beszélt a nyilvánosságban, egészen a 2021-es nagy Jóbarátok-találkozóig. Erre személyesen már nem is tudott elmenni, internetes közvetíésen keresztül kacsolták. 59 évesen, 2021. október 24-én hunyt el Los Angelesben.

Origo

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Ilyen hatalmas ponty még nem akadt horogra a Balatonnál + videó

Ilyen hatalmas ponty még nem akadt horogra a Balatonnál + videó

Szombat hajnalban Török Mihály horgász besétálós, dobós módszert alkalmazva sikeresen megakasztotta, majd partra terelte az új hivatalos balatoni rekordpontyot Fonyódon, a szabadstrandon - számolt be a Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. hivatalos Facebook oldalán. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!