2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Fidesz-KDNP kampánynyitója

Következik:

Paláver 16:30

Színes

Jótékonysági játékvásárt rendez a Fiatal Családosok Klubja

A Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) és a szervezet Játékbérlés webáruháza családias hangulatú, jótékonysági játékvásárt rendez Budapesten, a XI. kerületben, a Ficsak Családi Központ kertjében május 25-én, a bevétel teljes összegét jótékony célra ajánlják fel a Budapesti Korai Fejlesztő Központnak - közölték a szervezők vasárnap az MTI-vel.

  • Jótékonysági játékvásárt rendez a Fiatal Családosok Klubja

    Közleményükben azt írták: a Ficsak a Játékbérlés webáruház készletéből ajánlott fel játékokat az eseményhez. A felajánlott használt készségfejlesztő gyermekjátékok és kiegészítők - babahinták, pihenőszékek, tanulóasztalok és más márkás babajátékok - leginkább a 3 éves és annál fiatalabb gyermekeknek valók.

    A vásárra ellátogató szülők emellett jutányos áron vásárolhatnak gyermeküknek kis szépséghibás fejlesztő játékokat, és vásárlásukkal a Budapesti Korai Fejlesztő Központ munkáját is támogathatják, amely már 30 éve segíti a gyermekek gyógypedagógiai és mozgásfejlesztését.

    A Ficsak Játékbérlés elkötelezett amellett, hogy minőségi, bérelhető fejlesztőjátékokat és mozgásfejlesztő, valamint a nagy- és finommozgásokat fejlesztő TSMT-tornához szükséges eszközöket kínáljon a szülőknek és gyermekeiknek. Szakmai anyagokkal, előadásokkal szeretnék továbbá segíteni a szülőket a korai felismerésben, ezért is választották támogatottként ezt a már évtizedek óta eredményesen működő szervezetet, mely kifejezetten a gyermekek fejlesztésével foglalkozik - írták.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!