2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Amerika magyar grófja 03:00

Indul az Óbudai Nyár

2015. május 28., csütörtök 20:32, frissítve: csütörtök 20:52

Kulka János, a Ghymes együttes, Charlie, a Kaláka, Horgas Eszter, Malek Andrea, Feke Pál, Somló Tamás, Karácsony János, Lajkó Félix, Kovács Kati és a Sebő együttes is fellép az Óbudai Nyár keretében.

A különböző helyszínek a nyár folyamán folyamatosan izgalmas programokkal várják a kicsiket és nagyokat Óbudán.

A rendezvénysorozat egyik legnagyobb meglepetése a Szimfonikus zenevonat előadás lesz július 4-én a Zichy udvarban. A 70-es, 80-as évek egyik legmeghatározóbb hazai együttesének, a Locomotiv GT-nek legnagyobb sikerei csendülnek fel eddig sosem hallott, egyedi előadásban. A produkcióban részt vesz az Óbudai Danubia Zenekar, Malek Andrea, Feke Pál, Karácsony János és Somló Tamás is.

Fotó: Zimon András

Gyermekprogramokban sem lesz hiány, hiszen az Alma együttesen kívül a Kaláka, a Hahó együttes, a Kolompos és a Szélkiáltó is szórakoztatják majd a kicsiket.

Több színházi előadás is várja az igényes szórakozás híveit. „Te csak pipálj, Ladányi!” címmel július 25-én tekinthetik a Karinthy Színház előadását Mikó István, Zsurzs Kati, Voith Ági főszereplésével. Az Óbudai Társaskör kertjében Egressy Zoltán Halál Hotel című darabjának bemutatója lesz Őze Áron rendezésében és főszereplésével, az opera rajongóit pedig a Carmen-filé című darab várja július 31-én és augusztus 1-jén.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!