2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Cipőboltot nyitottak a sztárcsatárok kedvesei

2017. május 18., csütörtök 14:42

Lionel Messi felesége, illetve Luiz Suárez barátnője közös üzletbe vágtak. Az FC Barcelona csillagainak kedvesei az argentin divattervező, Ricky Sarkany üzlettársai lettek egy barcelonai cipőboltban.

Komoly érdeklődés övezte Barcelonában az argentin tervező, Ricky Sarkany legújabb üzletének megnyitóját. A tömeg persze nem volt véletlen: a divattervező üzlettársnak a Barcelonában játszó Lionel Messi, illetve Luis Suárez kedveseit kérte fel. Antonella Ruzeco, Messi felesége azt mondta, nagy örömmel vágott az új feladatba.

A barcelonai szurkolóknak külön örömöt jelenthet az üzlet megnyitása. Már hónapok óta beszédtéma a nemzetközi sportsajtóban, hogy Lionel Messi csaknem tizenöt esztendő után elhagyhatja a gránátvörös-kékeket. A családi vállalkozás beindulásával ezek a hangok most elhalkulni látszanak.

Ricky Sarkany hazájában, Argentínában több mint ötven boltot üzemeltet és több európai nagyvárosban is van érdekeltsége. Cipőit és táskáit a felső tízezer hordja előszeretettel, egy lábbeliért akár 4400 dollárt, átszámítva mintegy 1 millió 200 ezer forintot is elkérhetnek.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!