2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Advent Óbudán: ingyenes családi programok karácsonyig

2015. november 26., csütörtök 17:52, frissítve: csütörtök 17:52

A hétvégén kezdődik az Advent Óbudán programsorozat. November 28-a és december 23-a között ingyenes családi programokkal várják a látogatókat a harmadik kerületben.

November utolsó szombatján Bognár Szilvia és zenekara hangolja az ünnepre a közönséget, majd a Muzsikás együttes és Petrás Mária lép színpadra. Vasárnap a Braunhaxler Óbudai Német Hagyományokat Ápoló egyesület, a Tárkány Művek, Szirtes Edina Mókus és a Kincső Néptáncegyüttes váltja egymást a színpadon.

A programsorozathoz kapcsolódóan a Szentlélek téren karácsonyi kézműves vásár nyílik, lesz továbbá Gasztrosétány is, ahol a disznótorostól a kézműves-csokoládéig mindent megtalálhatnak a látogatók.

Decemberben már péntekenként is zenés műsor várja a látogatókat. Olyan előadókat, együtteseket várnak a színpadra, mint a Sebő együttes, Ferenczi György és a Rackajam, Gryllus Dániel, illetve a Makám.

A rendezvénysorozat elmaradhatatlan része az ingyenes korcsolyapálya, mely a Fő téren és a Csobánka téren reggel nyolctól este tízig lesz nyitva mindennap.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!