2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

A Gyöngyhajú lány balladája – Román Sándorék új darabbal rukkoltak elő

2016. március 2., szerda 21:20, frissítve: szerda 23:18

Az első szerelem története 21 Omega-slágerben – ezt ígéri a Gyöngyhajú lány balladája, az Experidance új táncos musicalje. Premier jövő szombaton, a RaM Colosseumban.

A Gyöngyhajú lány balladája című új magyar táncos musicallel készül színpadra az Experidance. Az ősbemutatót március 11-én tartják a Budapesti RaM Colosseumban. „A RaM-ban kezdünk, mindig itt szoktunk kezdeni egy fővárosi ősbemutatóval, premierhétvégével, utána pedig elmegyünk a produkcióval Győrbe” – árulta el a produkcióval kapcsolatban Vona Tibor, Experidance ügyvezető igazgatója.

A produkció az Omega együttes 21 slágerére épül. Benkő László zeneszerző szerint az egész stáb örömmel vette, hogy az életművükből ilyen előadás születik. „Az ebben számomra a megható, hogy lehet ennek folytatása” – mondta a zenész.

A Gyöngyhajú lány balladája egy nyári, balatoni szerelmi kalandot mesél el. „Hihetetlenül megérintett, mert tényleg egy olyan általános költészet került bele, ami egyetemes. Ugyan nekünk, magyaroknak is szól, de bárkinek a világban szól” – fogalmazott Román Sándor művészeti vezető.

A Gyöngyhajú lány mellett olyan slágerek csendülnek fel, mint a Trombitás Frédi, a Ha én szél lehetnék, a Fekete pillangó vagy a Petróleumlámpa.

A balladában nyolc musicalszínész mellett 24 táncos és egy zenekar lép színpadra. A premierhétvége után a Gyöngyhajú lány balladája áprilisban és májusban lesz ismét látható Budapesten.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!