2024. 05. 13. Hétfő Szervác, Imola napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Poltikai hobbista 22:50

Vb-selejtezőre készülnek a kézisek

Hír TV

2018. április 5., csütörtök 21:03, frissítve: csütörtök 22:58

Két hónap múlva játssza a Szlovénia elleni vb-selejtezőt a magyar férfikézilabda-válogatott – ezen a hétvégén egy háromcsapatos tornán készülnek fel. Mikler Roland a fejlődő védelmet emelte ki a felkészülésből, a szövetségi kapitány szerint azonban van még mit gyakorolni támadásban is.

Háromcsapatos tornára készül a magyar férfikézilabda-válogatott a siófoki kézilabdacsarnokban. Ljubomir Vranjes együttese pénteken és vasárnap lép pályára Ausztria és Brazília ellen. A kapus, Mikler Roland szerint a védelem kiválóan teljesített az egy hetes összetartáson.

Azáltal, hogy Ilyés Feri visszajött a csapatba, illetve Sipos Adrián bekerült, nagyon magas, masszív és sok erőt mutató, tényleg határozott védelmünk van. Ezt csak azért mondom így külön el, mert hátulról, a kapuból azt érzem, hogy jó irányba változott a dolog a hét folyamán, és a mester is elmondta, hogy tetszik neki, amit lát. Úgyhogy a védekezésünk nagyon fontos alapja lesz a csapatnak - mondta a kézilabdázó.

A szövetségi kapitány nem bocsátkozott jóslatokba.

Két jó meccset várok, meg persze azt, hogy választ kapjunk néhány kérdésre a játékunkkal kapcsolatban. Ezen a hétvégén inkább a védelem fejlesztésére helyezünk majd nagyobb hangsúlyt, mert ez a kapusaink munkáját is segíti. Labdákat kell szereznünk, amiből pedig gyakorolhatjuk a lerohanásokat – mondta Ljubomir Vranjes.

Ausztria ellen pénteken este hétkor, Brazília ellen pedig vasárnap délután fél háromkor játszik a férfiválogatott a siófoki Kiss Szilárd-kézilabdacsarnokban.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!