2024. 05. 21. Kedd Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A moszkvai fogoly - Bethlen István 03:00

Éhező gyerekek kedvéért tiltatta el magát Ibrahimovic

2015. február 17., kedd 11:00, frissítve: kedd 12:29

Ötven éhező gyermek nevét tetováltatta magára Zlatan Ibrahimovics. A svéd így szerette volna felhívni a világ éhezőire a figyelmet. A tetoválásait a hétvégi bajnokin mutatta meg, a mezlevételért a szabályoknak megfelelően sárga lapot kapott.

Rendhagyó kampányban vett részt a PSG svéd támadója. A labdarúgó az ENSZ éhezés elleni programjában vállalt szerepet. 805 millió éhező emberre hívta fel a figyelmet.

„Bármerre járok, az emberek felismernek engem” – mondja a reklámfilmben Ibrahimovic. „A nevemen szólítanak, rám mosolyognak. Szurkolnak nekem. De vannak nevek, akikért senki nem szurkol...”

Ibrahimovic speciális eljárással ötven éhező gyermek nevét tetováltatta magára. A tetoválások csak átmenetileg, két hétig díszítik a focista testét. „Mától azt szeretném, hogy azokat támogassuk, akiknek valóban szükségük van rá” – mondta.

A csatár a francia bajnokságban a Caen elleni gólját követően tárta fel titkát. „Amikor a nevemet halljátok, akkor az ő neveikre gondoltok majd. Amikor engem láttok, őket fogjátok látni...”


A szabályok szerint Ibrahimovic a mezlevétel után sárga lapot kapott, mivel ez volt a harmadik figyelmeztetése, a következő francia bajnokin nem léphet pályára.

Forrás: Hír TV

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!