2024. 09. 29. Vasárnap Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 06:00

Sport

Vogel Soma: Ha vb-t tudunk nyerni, akkor olimpiát is

Vogel Soma olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó szerint a magyar válogatott idei kiemelkedő eredményével bebizonyította, hogy jövőre képes lehet aranyérmet nyerni a párizsi játékokon.

  • Vogel Soma: Ha vb-t tudunk nyerni, akkor olimpiát is

"Ez a siker felnyitotta a szemünket, hogyha vb-t tudunk nyerni, akkor olimpiát is tudunk nyerni" - mondta Vogel a Magyar Olimpiai Bizottság podcast-sorozatának, a MOBCast elnevezésű műsorában. A világbajnok hálóőr azonban azt is hozzátette, nem lehetnek könnyelműek, mivel most már mindenki őket akarja legyőzni. - "Ha bedobjuk a fürdőgatyát a medencébe és lazán vesszük a meccseket, akkor azért abból csúnya vereségek jöhetnek ki, ezeket pedig nem engedhetjük meg magunknak, mert abból a gödörből csak nehézkesen tudnánk kimászni."

A 26 éves vízilabdázó elmondása szerint továbbra is a győzelemért utaznak ki a világversenyekre, és ebben az a tény is segítheti őket, hogy nem kell aggódniuk az olimpiai kvalifikáció miatt. Emellett arra a szembetűnő kontrasztra is felhívta a figyelmet, hogy az aranyérmet követően hatalmas volt a felhajtás körülöttük, de abban az esetben, amikor a dobogó valamely alsóbb fokára lépnek fel, arról nem igazán beszélnek, ha pedig érem sincsen, akkor "a föld alá is el vagyunk hordva, ránk se néznek és jön az edzőváltás".

A fukuokai világbajnokságra visszaemlékezve viszont elmondta, nemcsak a tradíciók miatt várta el a csapattól a sikert, hanem a felkészültséges a kiemelkedő formája miatt. Éppen ezért emelte ki, hogy a párizsi játékokat megelőző felkészülés minősége alapjaiban fogja meghatározni az ötkarikás játékok végkimenetelét.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A tabella élére ugrottak Szoboszlaiék

A tabella élére ugrottak Szoboszlaiék

A Szoboszlai Dominikkal felálló Liverpool 2-1-re győzött a Wolverhampton Wanderers vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának szombat esti mérkőzésén, sikerével pedig átvette a vezetést a tabellán.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Visszaéltek Marco Rossi képével

Visszaéltek Marco Rossi képével

Egy Tisza-párti politikus kampányfotóján tűnt fel a válogatott mestere, aki nem gondolta, hogy ez lesz a mindennapos rutinnak számító szurkolói fotózkodásból.
Bodó bombagóljával nyert a Szeged

Bodó bombagóljával nyert a Szeged

A Szeged házigazdaként 33-32-re legyőzte csütörtökön a francia HBC Nantes csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!