2024. 05. 17. Péntek Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:05

Sport

Vízilabda-Eb: ne szomorkodjon, ha kiszorult a Margitszigetről

A vízilabda-Eb utolsó öt napjának meccseit a Március 15. téren is végigszurkolhatják a Margitszigetről kiszorult drukkerek. Az egyik hazai mobilszolgáltató uszodát és kivetítőt telepített az Erzsébet híd lábához.

A Március 15. téren a budapesti vízilabda-Európa-bajnokság utolsó négy napján több száz néző szurkolhat. Az ideiglenes uszoda mellett egy 4×10 méteres, háromszázezer darab LED izzóból álló kivetítőn követhetik a meccseket az érdeklődők. „A Margitsziget befogadóképessége véges, ezért gondoltuk azt, hogy valamilyen szinten bővítsük a lehetőséget, és juttassuk hozzá ehhez az élményhez minél több budapestit, és emiatt építettük ezt az uszodát. Ez egy uszoda és egy hatalmas kivetítő, amit a környező házakból is lehet látni. Tehát azt gondoljuk, és azt hisszük, hogy több ezer embert fogunk hozzájuttatni ahhoz, hogy itt vízilabdát élvezzen” – mondta Beck György, a Vodafone Magyarország elnöke.

A vízilabda-szövetség elnöke szerint óriási az érdeklődés az Eb iránt. Kemény Dénes úgy számol, hogy a Margitszigeti Hajós Alfréd uszodába összesen 80-90 ezer néző látogat ki. „Ötvenezernél tartunk, és öt mérkőzésnap van hátra. Az a legérdekesebb, hogy a mai negyeddöntőre már hatezer jegy elfogyott – úgy, hogy nem is játszik a magyar válogatott, tehát a 80-90 közé saccolom. A horvát mérkőzésen a legmagasabb odakapcsolás az egymillió háromszázezer volt a televízióban, ez azt jelenti, hogyha lehet venni – ti jobban tudjátok – 3-4 millió embert az országban, aki épp a tévé előtt ül, akkor az a tévé előtt ülőknek közel a fele. Úgyhogy nem panaszkodunk. Sokat dolgoztunk, most betakarítunk” – fogalmazott Kemény Dénes.


Kemény Dénes azt mondta, hogyha a negyeddöntők után a kiesett csapatok szurkolóinak visszatartott jegyekről az érintett nemzet lemond, azokat még piacra dobják, de az elnök szerint ez csak néhány tucat belépőt jelenthet.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A Paks történelmi diadala

A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!