2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 14:05

Világbajnoki döntős a férfi vízilabda-válogatott!

2017. július 27., csütörtök 21:40, frissítve: csütörtök 22:56

7-5-re megverte Görögországot a magyar férfi vízilabda-válogatott csütörtökön a Margitszigeten. Hatalmas bravúr, világbajnoki döntőt játszhat Magyarország Budapesten.

A magyar férfi vízilabda-válogatott egy nehéz, pörgős mérkőzésen aratott győzelmet a görögök nemzeti csapata felett a vizes világbajnokságon csütörtökön, a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában a Margitszigeten.

Fotó: MTI

Märcz Tamás szövetségi kapitány együttese szombaton száll vízbe legközelebb: a világbajnoki címért zajló összecsapást a késő esti szerb–horvát csata győztesével 20.30-tól rendezik a Hajós uszodában.

„Egy elődöntőt meg kell nyerni, nem azt kérik, hogy sok góllal nyerjen, hanem, hogy nyerjen és mi nyertünk. Teljesen mindegy, hogy tíz, vagy egy lett volna közte, mert ezt a görög csapatot nagyon nehéz legyőzni, így, hogy azért uraltuk a játékot,így különösen biztató és azt gondolom, hogy csak gratulálhatok a játékosoknak, hogy ilyen pontosak és ilyen koncentráltak voltak mind elől, mint hátul” – értékelt a szövetségi kapitány.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!